C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

CRÒNIQUES RONDA 5.

CATALONIA – LLINARS    6,5 – 3,5

… i avui els elements no s’han posat de la nostra banda!

Quan a priori aquest era un dels enfrontaments que podríem haver guanyat, tots els elements se’ns han posat en contra. Començant per un sorteig que ha fet coincidir el viatge dels nostres dos primers taulers a Jordània amb la visita a Manresa, … seguit per l’esforç d’en Marc per venir-nos a compensar des de terres llunyanes, però que una gastroenteritis (possiblement bagessana, jeje) l’ha impedit arribar a nosaltres (hem jugat amb un de menys) i, per últim, el soroll d’un rotulador i la pissarra on s’apuntaven els resultats (extranya excusa perquè en Guillem perdés un peó!! jejeje). El presi i l’Andrea han puntuat per fi, però no ha servit per ajudar a l’equip.  La gent del Catalonia molt amable i cordial, … i hem rebut moltes felicitacions per la joventut del nostre equip (un de 55, i entre els 12 i els 21 anys la resta). Tenim una situació complicada desprès de cinc jornades, … caldrà pactar amb els elements que en algun moment es posin del nostre costat! La setmana que ve a Barcelona, contra el Sant Andreu B.

COLON SABADELL CHESSY C – LLINARS B    7,5 – 2,5

La ratxa continua per a tots i ja és hora de canviar-la. Entrem endins ja la 2a part de 4 rondes finals on s’ha d’intentar guanyar aquestes dues rondes vinents com a mínim. Si ho fem i ho aconseguim sense intentar millor. Perquè fins ara ho hem intentat i portem un rosco de 5. Potser si canviem l’estratègia i guanyem sense més seria millor. Doncs va! Je, je, je. La veritat és que el Sabadell fins hi tot dona la impressió que es va reforçar per poder intentar pujar. Ara mateix va tercer empatat amb el 2n i el primer tauler era el de més Elo que ha jugat en les 5 rondes que portem. El Sabadell presentava un equip molt compacte amb Elo en tots els taulers. A les 11.35h ja anàvem 3 a 0 amb un virtual afegit poc prometedor arribant a les 11.55h amb un 4,5 a 0,5 que de seguida es va transformar amb un 5 a 1 on en Josep Ma. Parra amb 30 segons de feia estona pintava negre, i el jugador de blanques amb una hora de temps va començar a jugar ràpid i a cometre errors on semblava que encara per un moment les peces negres podien atracar. Finalment les blanques van tenir unes taules per repetició que de cas contrari hagueren rebut l’escac i mat. 5 a 1 a les 12.20h i a esperar el final de 7,5 a 2,5.

LLINARS C – VILAFRANCA C    2,5 – 5,5

Aquesta setmana el nostre C, s’ha enfrontat a l’equip que va primer en la classificació del seu grup. Equip molt compacte, on el primer tauler tenia 1952 i l’últim 1811). Als primers taulers, la diferència d’ELO’s no era tan important com en els últims taulers, que era d’aproximadament d’uns 200 punts per tauler, i això els hi ha passat factura.

En els 3 primers taulers, el Sergi, l’Abel i Arnau Sánchez, han aconseguit puntuar, taules els 3. El quart tauler, amb peó de més des de l’obertura, la valenta Aramí s’ha endut l’únic punt per part del Llinars del matx. Per darrera, Manel Carrasco, s’ha despistat un moment, i ha entregat una torre, mentre el Lluís feia el que podia amb peça de menys. Les partides del Marc i la Tura, pintaven molt bé al començament, però les coses s’han girat a favor dels seus rivals.

Molts ànims a aquest equip que està fent tot el que poden per mantenir-se!!

LLINARS SUB12 – BADIA SUB12    2,5 – 1,5

Aquest diumenge amb les mateixes ganes que cada diumenge arriben Adahara, Laura, Iago i Alejandro per defensar el seu punt davant del Badia al sub12 preferent. I així comencen unes partides que després de més d’una hora ja es veu que no ens ho posaran fàcil amb apertures ben plantejades, així Alejandro al quart tauler ens dóna el primer punt, mentre Laura ha perdut una peça, Adahara demana si pot fer taules i a Iago també li demanen, situació compromesa que decidim seguir jugant confiant en els jugadors. Per Adahara la posició de taules es clara i les agafa, mentre a Iago se li va complicant una partida molt igualada, Laura sense por envia les seves torres a séptima i acaba aconseguint el punt, pel que acabem guanyant el matx 2,5 a 1,5. Seguim sumant, la setmana vinent no juguem però sumem, així que a carregar piles.

(Crònica de Montse Gràcia)

LLINARS D – VACANT    4 – 0

ESPECTACULAR. RES A DIR EN AQUESTS CASOS PERÒ LA TROMPADA HA SIGUT D’AQUELLES QUE ES RECORDEN. 4 – 0.

LLINARS SUB12B –  BADIA SUB12B    4-0

Segueixen imbatuts…, i van els primers del seu grup i és que aquest equip és una canya!!. Com segueixin així tenim el futur del club assegurat!!  Porten 5 rondes sense perdre cap matx, a 3,5 punts d’avantatge sobre els segons.

Aquesta setmana, li ha tocat a la Ariadna defensar el primer tauler, i ho ha fet molt bé, després de més de 2h de partida, ha aconseguit imposar-se a la seva rival. La Lledó, que també s’estrenava al segon tauler, tampoc li ha anat gens malament. A estat una partida força ràpida, però hem pogut veure sacrificis de material per fer el mat. L’Aleix, al tercer tauler, ha canviat totes les seves peces, fins aconseguir coronar un peó per convertir-lo en Dama i amb l’ajuda del seu rei, acorralar el rei adversari i fer l’escac i mat. El Víctor, que no ho portava massa bé, s’ha aprofitat d’un error del seu rival, i li ha donat la volta a la partida, sorprenent al seu contrincant, amb un escac i mat que l’altre no ha vist. Els hi desitgem molta sort en la seva propera ronda, que serà contra els seus immediats perseguidors, la Gran Penya.

(Crònica de: Substituint a la reportera més ditxaraxera…. Núria Español)