C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

CRÒNIQUES RONDA 7.

LLINARS – TERRASA    4,5 – 5,5

… NO HA POGUT SER!

Teníem esperances posades en aquest matx, encara que qui ens venia a visitar era un equip habitual de la Divisió d’Honor, però nosaltres havíem pogut ajuntar al nostre millor equip (de l’1 al 10); … però ells obrien en 2.423 i tancaven en 2.169 (ens treien uns 100 punts per sobre en promig a cada tauler). Han estat partides molt disputades (només s’han signat unes taules), i hem vist el matx guanyat, … empatat, … i finalment perdut. Una llàstima, no ha pogut ser. La victòria ens hagués posat en una situació de privilegi per salvar la categoria.  La setmana que cap al barri de Sant Andreu (Barcelona) contra La Lira, …on tindrem un enfrontament directe per poder aconseguir la salvació.

(Crònica del presi)

LLINARS – CERDANYOLA DEL VALLÈS    4,5 – 5,5

Ara si que hem begut oli. S’ha perdut per la mínima i podia haver estat tot el contrari. Guanyar per la mínima al Calldetenes i la Paretana, tot i que es va perdre per la mínima i per 6-4 respectivament. I per la mínima aquest diumenge amb el Cerdanyola. No és una categoria fàcil quan tens un altre equip al mateix club. Els millors efectius estan a l’equip A com és lògic i per això estan jugant a 1a Divisió. Però quan aquesta temporada per circumstàncies varies, han fallat alguns taulers (inclós de l’A que afecta a la resta del club i equips), per improvisat de l’atzar capriciós e inversament proporcional a les nostres expectatives, doncs s’acumula la simbologia errònia quantificada al major exponent que fa que les coses surtin totes girades. No hauríem de tenir un zero al marcador, però aquesta és la realitat. Aquest diumenge ens toca visitar el Torreblanca i intentarem puntuar i si pot ser guanyar el nostre primer matx. Encara quedarà l’últim a casa per sumar més.

(Crònica d’en Gerard)

FOMENT D – LLINARS C    4 – 4

FRANQUESES B – LLINARS D    4 -0

Diumenge de Carnaval, cap de setmana sempre complicat per muntar equips, per això aquest cop hem fet un parell de nous fitxatges, ens acompanyen a la Tura i a mi, la Laura i la Lledó. Em posen a mi de primer tauler, per parar el cop de les Franqueses, i per mirar a veure si podem puntuar pel mig, però tot i així, no podem superar al equip de les Franqueses, que van segons en la classificació del nostre grup. La Lledó, al últim tauler, ho ha tingut bé per guanyar, però al final se li ha girat la partida i ha acabat també perdent. Hem fet el que hem pogut, però marxem de les Franqueses sense poder puntuar. La setmana vinent més!!

(Crònica de la Núria Español)

MOLLET SUB12 – LLINARS SUB12    1- 3

Llegabamos al feudo del Mollet con ajustes vespertinos por caer enfermo Alejandro y por suerte Arnau Pérez estaba disponible para sustituirlo! Además, Laura había subido con los adultos y al tratarse de un rival directo y muy fuerte sabíamos que iba a ser una jornada complicada y larga, por lo que los papis y mamis nos fuimos a desayunar al bar. La primera en acabar fue Ariadna, que repetía con el A en el 4to tablero y encarriló la partida rápidamente, con un ataque fulminante al enroque opuesto (0-1). El resto de partidas seguía igualado e incluso Adahara solicitó tablas que fueron rechazadas. Al rato, Arnau, que debutaba con el A defendiendo el 3er tablero y que mantuvo la tensión hasta el final, con una partida muy igualada que parecían tablas, acabó cediendo el punto pero dejando grandes sensaciones ante un rival muy fuerte. El siguiente en terminar fue Roc, que defendió el primer tablero con firmeza, ganando pieza en el medio juego y en un final complicado no perdonó y nos dió el 1 a 2 momentáneo. Al poco, Adahara, en mesa 2, ganaba dama a cambio de 2 piezas, que después de entregarla para simplificar, llegó a un final ganador, consiguiendo el definitivo 1 a 3, el cual dedicamos a Alejandro!! Seguimos invictos, segundos y a medio punto del líder, todo puede pasar pero ilusión y ganas no nos faltan!!

(Crònica de Manel Carrasco)

MALGRAT SUB12 – LLINARS SUB12 B 1-2

Els primers contratemps no feien presagiar un matí cómode….I és que a les 9:30h.,encara no hi era cap dels sis nens assegut davant el tauler… Com molt bé va deduir el presi, l’equip del Malgrat no va presentar quatre jugadors, ni tan sols tres, fet que va ocasionar que el benjamí del club, Sergi Sànchez, pogués gaudir, amb molta felicitat (i temps…), del meravellós parc que teníem molt a prop. Encara no eren ni les 10h i ja guanyàvem 0-1. Peró les altres dues partides no pintàven gaire bé, i tant, Noah Molina com Aleix Quincoces ja contàven amb algun peó de menys. Sort que al segon tauler, Aleix, va enredar molt bé al seu rival, amb un atac demoledor amb la dama i les seves torres, fet que va fer impossible la reacció del jove jugador rival, que tot i arribar a tenir tres peons de més, va acabar cedint el matx. 0-2. En Noah no va tenir tanta sort, i ja des de les primeres jugades es veia que patiria molt. I així va ser. Amb una posició de clara superioritat, el jugador local, amb blanques, es va menjar un peó central i ja no li va donar opció. Agafant la columna oberta després i ocupant la setena fila amb la torre, va provocar un peó passat que va acabar coronant. 1-2. Es va guanyar, per la mínima, sí, però podem garantir que tots tres s’ho van passar d’alló més bé a Malgrat de Mar…

(Crònica de Toni Molina)