C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

CRÒNIQUES DE LA RONDA 2 A LA LLIGA CATALANA.

CRÒNIQUES DE LA RONDA 2 DE LA LLIGA CATALANA EN: CLIQUEU EN                  LLEGIU-NE MÉS… 

LLINARS – SANT BOI    4,5 a 5,5 … derrota per la mínima, i “el presi” no pot rematar la remontada!

Ens venia un equip habitual de la 1ª Divisió, i que també ha militat a la Divisió d’Honor.

Hem aconseguint fer la nostra millor alineació (com sempre, plena de joves), però el nostre oponent també, ha presentat un equip molt compacte, que obria en 2.344 (únic tauler al que superàvem) i tancava en 2.124. Durant gran part del matx semblava que ens guanyarien bé, … però vet aquí, … al nostre equip no se’l pot donar mai per vençut. S’ha remontat fins a l’empat a 4,5; quedant per resoldre la partida de “el presi” que, en els apuros de temps, ha tingut alguna possiblitat de lluitar per les taules, però que no ha sabut trobar.

Toca refer-se d’aquesta derrota, i a preparar el matx contra el Sant Cugat, que va baixar la temporada passada de la Divsió d’Honor.

(Crònica del Presi)

LLINARS B – CALLDETENES    4,5 – 5,5

Quina llàstima! Perquè va ser per la mínima però el pitjor va ser el gust ranci de com es va escapar el punt en l’últim sospir. (O l’empat del matx com a mínim). Es va començar guanyant 3-1 i es va anar torçant fins al 3,5 – 3,5 i amb tres partides en joc. Sobre els taulers pintava un 1,5 – 1,5 i per tant un empat, però en Parra al tauler 1 que el va defensar amb un atac contundent, li deia al delegat, tu tranquil que guanyo. Tranquil·líssim, i no era per menys, la posició era envejable. Mentre passaven els minuts i s’apurava de temps i la cosa seguia amb alegria per les blanques, però… el rellotge va jugar en contra i va entrar el fatídic error que mai entenem que pugui ocórrer i així va passar. L’Òscar Ceruelo per altra banda va tancar el matx per acabar guanyant merescudament un final amb els 4 alfils en joc i peons.

Aquest equip lluitarà per la categoria perquè ha demostrat que l’elo només és un indicador aproximat, però que aquest equip te força per estar a Preferent si s’ho creu com fins ara.

(Crònica d’en Gerard)

CASTELLDEFELS B – LLINARS    6 – 2

ESTANY B – LLINARS D    1 -3

Si la setmana passada l’equip B anava a Moià, aquesta setmana ens tocava a nosaltres, desplaçar-nos fins a l’Estany, petit poble després de Moià, ens toca doncs, matinar.

Arribant allà, ens reben tots amb una gran admiració, no és gens habitual que se’ls hi aparegui fins allà a dalt un equip totalment femení. De fet al seu club, no té ni una dona. I a sobre, marxem amb 3 puntets!!

La primera a acabar és la Gloria, el seu contrincant, es deixa peça al principi de la partida, i la Gloria no dubte en aprofitar l’ocasió i guanyar-lo ràpidament. La Tura també s’aprofita d’una errada del seu contrincant i també guanya. Jo la segueixo, el meu contrincant no sap com fer fora un alfil que l’impedeix l’erronc, i es rendeix a pocs moviments del mat. La Noemí, comet un error i perd torre, amb la qual cosa decideix abandonar la partida, ens queda un llarg camí de tornada i ja tenim el matx guanyat!!

Quan arribo al club, em trobo amb els jugadors del Calldeltenes, que em comenten amb admiració, que tenim molts nens jugant i entrenant, i me n’adono per segona vegada en el mateix dia, que som l’enveja de molts clubs!!  Quin orgull pertànyer al Llinars!!

(Crònica de la Núria Español)

SITGES SUB12 – LLINARS SUB12    1,5 – 2,5

Avui ens esperava un rival força dur, el Sitges, però els nostres petits no tenen por de ningú i van a per totes, lluitant totes les partides de principi a fi! El primer puntet va arribar ràpid de la mà del Roc Boix, amb la seva gran soltura i contundència (0-1) i donant ànims a la resta. L´Alejandro Fernàndez, que debutava avui amb l’A, portava la partida molt favorable i jugant molt bé, però un cop tàctic del rival va desequilibrar la balança (1-1). A prop de les 3 hores el rival de l´Adahara Carrasco, amb torre de menys i forçat a entregar la dama va optar per abandonar (1-2). I ens quedava la Laura Toquero, que portava una partida molt llarga i igualada desde el principi i va arribar a un final amb peó de més,  amb molt poc temps al rellotge va optar per assegurar les taules i donar una victòria a l´equip (1,5-2,5)! Fantàstic!! Ja van 2 de 2!!

(Crònica d’en Manel Carrasco)

SITGES SUB12 B – LLINARS SUB12 B    1 – 3

Avui amb el sub12B hem anat a jugar contra el Sitges B, amb la linea de forces següent: Noah, Iago, Ariadna i Lledó, amb un contundent 1-3 aquests/es jugadors/es s han portat els tres punts cap a Llinars.

Vull destacar i donar la benvinguda tan al Noah com a l’Ariadna.

 (Crònica de La Reportera mas ditxaratxera. Rafi Arjona)