C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

CRÒNICA SUB12 PER EN PAU TOQUERO (DELEGAT).

Un cop acabat el campionat de Espanya sub-12 els Llinars va estar representat per 5 jugadors: el Roc, l’Aramí, l’Arnau Sánchez, la Laura Toquero i l’Adahara Carrasco.

En general van obtenir un bons resultats durant el campionat, podem destacar una 15 posició del Roc a la general i l’Aramí es va proclamar Campiona de Espanya femenina.

El Roc va fer un campionat molt destacat amb 6,5 punts de 9, però amb partides d’allò mes boges, arribant a perdre una partida amb +10 i en cas oposat arribant a guanyar partides amb -4, una gran i meritòria 15 posició que està molt be tenint en compte que era el seu primer Campionat d’Espanya.

Per segon any, Aramí es proclama Campiona de Espanya Femenina! Sembla molt fàcil quan ho diem, però estem parlant d’una bicampiona de Espanya sub-12 l’any anterior. Va tenir 2 derrotes seguides durant el transcurs de la meitat del campionat, però va acabar fent 2’5 punts de 3 a la part final, demostrant que es mereixia aquest títol de Campiona de Espanya amb un total de 5,5 punts de 9 i classificant-se per anar al Campionat d’Europa que es celebrarà a Bratislava al mes d’agost, i allà estarem per recolçar-la i animar-la.

L’Arnau va disfrutar d’allò més, entre partida i partida sempre el veies molt engrescat amb jugadors de tot arreu d’Espanya, així que  aquests 4,5 punts li serviran segur d’experiència per a futurs campionats de Espanya on l’esperem veure durant molts anys.

La Laura, va començar el campionat amb dos enfrontaments catalans, el primer amb el Roc. Sense jugar malament només va fer mig punt a la primera part del campionat,  però que va compensar amb 3,5 punts a les 5 darreres rondes i tancant la sala en 2 rondes amb partides mols llargues. Finalment va acabar el torneig amb 4 punts de 9 i una nova experiència al Campionat d’Espanya en el seu primer any a la categoria sub12.

Finalment, la nostra Adahara que a la primera ronda va guanyar al temible Gerard Añó, (sotscampió de Catalunya aquest any i sotscampió d’Espanya al 2017) amb una partida per emmarcar i recordar, però una llàstima que durant el campionat va trobar-se un enemic de cognom “rellotge” que la va perjudicar durant tot el campionat,  però esperem que en propers campionats es vagin fent amics per evitar ensurts. Al final 3 punts i dues setmanes a Salobreña.

A part d’això, i no menys important destacar la pinya que van fer els pares i germans que sempre estan animant als nostres jugadors, ja sigui desprès d’una derrota i d’una victòria que demostra que aquest Llinars té present i molt de futur.

Finalment, comentar que tots els jugadors dels Llinars a excepció de la Laura i afegint l’Ariadna Carrasco van jugar el campionat d’Espanya Sub-12 de Ràpides que es va disputar aquell cap de setmana abans de marxar cap a casa. Cal tornar a destacar la participació del  Roc amb una 25 posició amb 6 punts de 9, l’Aramí va fer 4,5, l’Arnau va fer 5 i les dues germanes van acabar de la mà amb 3,5 punts cadascuna, després d’enfrontar-se a la ronda 1 del Campionat de Ràpides.