C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Crònica sub-16

Dos esportistes del Club d’Escacs Llinars han viatjat a Salobreña per jugar a la categoría sub-16 del Campionat d’Espanya, en GERARD AYATS i en PAU TOQUERO.

El Campionat ha estat molt més complicat que en categories inferiors, amb un grup de jugadors molt nombrós i de molt nivell.

GERARD AYATS ha fet un campionat EXCEL.LENT I ESPECTACULAR i com a premi SUBCAMPIÓ D’ESPANYA 2016. És un exemple a seguir per les categories que el segueixen, … i que amb la seva insistència, estudi i afició es pot aconseguir el que un es proposi. A més, durant el campionat ha combinat la concentració i preparació de les partides amb l’esbarjo amb els seus companys, desconectant quan tocava i recuperant la concentració per les partides. MOLTES FELICITATS AYATS i segueix així, aquest és el camí.

Pel PAU TOQUERO ha estat un campionat diferent a altres anys, molt més dur mentalment i sent conscient de les seves mancances. Com sempre lluitant i creient en si mateix per assolir l’objectiu que s’havia marcat, aprenent d’allò que cal millorar i amb ganes de tornar en els pròxims anys i assolir un millor resultat. FELICITATS TOQUERO.

El grup de jugadors catalans molt bé, amb molt recolçament i animant-se entre ells i això és el més important.

Per últim, recordar l’entrenador del Club, en LÁZARO LORENZO, que ha sapigut treure el màxim rendiment del seus esportistes, i  sense ell i el seu carisme personal no hagués estat el mateix.

BON ESTIU A TOTS!