C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Copa d’Espanya Sub-18 i Torneig S-2300 aficionats

Del 02 al 06 de desembre s’ha jugat a a Benidorm la Copa d’Espanya per equips sub18, on el nostre Club ha muntat un equip de bons amics, amb l’Alejo, els dos Pau’s i en Ferran Solé del Lleida. El joc dels nostres xavals va arrencar amb alguns dubtes, … però poc a poc van anar agafant ritme fins dur-nos al davant un bon troç del campionat, i van fer partides realment bones. Ens vam enfrontar amb els equips 1, 2 i 3 del rànquing, … i aquí ens va faltar una mica de nivell amb el Peona i Peó (campió del torneig, amb el que vam perdre 3 a 1) i el Mislata (primer del rànquing i que ens treien 150 punts de fide a cada tauler, i que ens va endosar un bon rosco a l’última ronda); … però amb l’Eva Manises vam tenir el matx per guanyar-lo, i se’ns va escapar per poc, perdent 2,5 a 1,5. No hem aconseguit una bona classificació final, … però sí el respecte dels nostres rivals i un munt de noves amistats.

Vam tenir d’acompanyant en moltes partides (i algunes nits, jeje) a en Gerard Ayats, que disputava a la mateixa sala el campionat sub2300 de Benidorm (que li està anant força bé), … i l’any que ve hi tornarem a ser-hi, per veure si superem el malefici en aquest torneig, quina millor classificació nostra ha estat una 6à posició, portant de delegada a la Pilar, no jugadora, mamá i lectora empedernida (l’haurem de convèncer perquè lideri un nou projecte d’equip!).

(Crònica d’en Joan A. Pérez)

En el S-2300 finalment en Gerard Ayats aconsegueix unes taules en la 10a i última ronda que li donen la 4a classificació i el trofeig. Ah! i 1.000 euritos!