C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

CECLUB 2ª Divisió 2023. Quin gran equip. Així ens agrada competir!

El nostre primer equip ha quedat finalment en la 22a posició en el Campionat d’Espanya de Clubs (CECLUB 2023) de 2a divisió, celebrat a Linares de 13 al 18 d’agost, on hi ha participat els millors equips de tot Espanya, fins a un total de 59.

Els nostres joves esportistes s’han enfrontat a equips molt forts (el nivell dels esportistes d’aquest any era molt alt).

Han jugat en les últimes rondes als primers taulers, amb opcions de quedar entre els 10 millors equips d’Espanya, però que al final no ha pogut ser.

Com a exemples, a la penúltima ronda jugàvem al primer tauler (nova fita del nostre Club) i perdíem contra qui finalment ha estat el campió imbatut d’aquesta categoria, l’EVA Manises de València (Elo FIDE mig de 5 taulers, 2269), i a l’última hi tornàvem a perdre per la mínima (vam tenir l’empat a la ma) amb el Collado Villalba de Madrid (Elo FIDE mig de 2229).

L’equip l’han format el MI Alejandro Alvarado

el Feliciano Martín

el David Núñez, l’Arnau Sánchez,

l’Aramí Lobo

i l’Ainhoa Casares

I traslladant el comentari del final campionat de Xavi Lobo, que va ser el delegat de l’equip:

“Las sensaciones francamente han sido muy buenas, somos muy buenos compitiendo. Así da gusto venir a los sitios. Me siento agradecido por vivir esta experiencia.
Felicito a todos los jugadores por todo su esfuerzo.”

També els nostres jugadors un cop finalitzat el torneig per equips, van jugar el CE de Ajedrez Relámpago a ritme de 3 minuts més 2 segons per jugada a la població de Mengíbar (Jaen).

Un total de 254 jugadors vinguts de tot l’estat els nostres jugadors van assolir els següents resultats, una vuitena posició pel MI Alejandro Alvarado amb 8 punts dels 11 possibles

A la noranta-u-nena posició l’Arnau Sánchez amb 6 d’11. A la cent trenta-quatrena posició l’Ainhoa Casares amb 5’5 d’11. A la cent quarantena posició amb 5 d’11 l’Aramí Lobo, a la cent quaranta setena posició el Feliciano Martín amb 5 d’11.

I com que no en tenien prou, l’endemà van jugar el CE de Ajedrez Rápido amb un ritme de 15 minuts més 5 minuts per jugada amb un total de 241 jugadors.

El dotzè lloc va ser pel nostre MI Alejandro Alvarado amb 7’5 punts de 10. A la cinquanta-tresena posició va ser per l’Arnau Sánchez amb 6 de 10. A la cent vint-i-sisena posició l’Aramí Lobo amb 5 de 10, a la cent cinquanta-dosena lloc pel Feliciano Martín amb 4’5 de 10 i a la cent setanta-dosena posició per l’Ainhoa Casares amb 4 de 10.

ORGULLOSES de totes elles i ells, per haver donat el millor!!

Força Llinars!!

Fotografies de la Patricia Claros