C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Campionat Catalunya sub-8 2012

Durant aquest cap de setmana (21 i 22 d’Abril) s’ha disputat a Vilaseca el Campionat de Catalunya per a menors de 8 anys amb la participació dels jugadors del Llinars Sergi Prtas, Paul Serrat i Laia Las Heras. Ppodeu veure els resultats i la classificació en el següent link:
http://www.chess-results.com/tnr70517.aspx?lan=2

Llegiu-ne també la crònica que ens ha fet arribar en Gerard.

Aquest passat cap de setmana s’ha jugat el Campionat de Catalunya sub-8, després d’esperar dues setmanes a la finalització del mateix campionat d’Edats que van jugar els més grans.

Aquesta vegada han representat el nostre club en Sergi Prats, en Pau Serrat i la Laia Las Heras. Els més petits del país han estat un total de 46 jugadors representant a 29 clubs diferents de Catalunya.

El podi ha sigut per a en Llibert Céspedes dels Tres Peons amb 6 de 6 com a Campió, en Marc Valero del Mollet com a Sub-Campió i en 3r lloc per l’Arnau Castillo del Vila Olímpica. La Nagore Martínez del Tres Peons ha sigut la Campiona amb 4 punts. Moltes felicitats a tots.

Dels 46 jugadors, amb Elo superior a 1700 tant sols eren 9 jugadors, dels que tant sols 3 han quedat dins els 10 primers classificats.

En Sergi Prats, després d’ensopegar en la primera ronda i on és jugava només a 6 rondes, deixava molt poc marge d’error, i finalment ha sigut un dels tres únics nens amb Elo inicial superior a 1700, que ha quedat classificat dins els 10 millors de Catalunya. Ara li queda preparar-se per fer-ho encara millor i representar el nostre Club i el Nostre País al Campionat d’Espanya.

En Pau Serrat, després de jugar una bona jornada de dissabte amb 2 de 3, el diumenge no ho va poder rematar per falta d’experiència en aquesta competició, ja que per ell era la primera vegada que jugava un torneig d’aquestes característiques.

La Laia Las Heras, amb més experiència i al ser de primer any, va consolidar-se en aquest tipus de competició per afrontar el sub-8 del proper any.