C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

CAP DE SETMANA AMB LES FINALS DE L’OPEN I DEL CALCULIN D’OR.

Aquest passat dissabte es va acabar el nostre XIII Open en els seus grups A, B i aficionats; que amb una inscripció de 186 jugadors consolidats, van ser guanyats al Grup A pel MK Cristóbal Barranco de la Gramenet (un Club fidel al nostre torneig), per en Carles Vicedo del Caldes de Montbui al Grup B i per l’Antonio Corraliza del Cerdanyola-Mataró al grup d’aficionats.

La presencia de jugadors joves menors de 18 anys va ser molt destacada, al voltant del 35% del total, el que fa que sigui un torneig especialment singular per les capacitats d’aquests joves. Per una altra banda, la presencia de jugadores femenines en competició no va arribar al 5%. valor del que no estem satisfets. Ens tocarà continuar treballant el tema femení, però també caldrà què les federacions i administracions s’hi posin (bé, de moment què hi posin alguna cosa!), per poder fer atractiu el nostre esport a la participació femenina.

Vam tenir un total de 29 jugadors del Club participant en les tres categories, on la gran majoria van fer molts bons resultats millorant els seus rànquings inicials i/o els seus Elo’s, en destacant la 8ª posició d’en Sergi Prats al grup A, la 3ª de l’Arnau Parra al grup B i la mateixa posició d’en Martí Pareres al grup d’aficionats.

En el següent link podeu trobar les classificacions finals de cada grup.

http://chess-results.com/tnr420552.aspx?lan=2&art=1&rd=8

Vam muntar i desmuntar més de 1.400 taules, 6.000 cadires, 1.800 taulers, peces i rellotges; … i també vam repartir durant el campionat 48 Lots de Productes Locals, vam fer més de 250 crepes i 180 entrepans! Per l’any 2020 necessitarem més mans amigues que sumin per aconseguir que no acabi sent l’últim que fem.

 

Paral·lelament, durant tot el cap de setmana es va disputar la final d’OR Calculin en les categories s8, s10 i s12 amb esportistes d’arreu, on triangulant els seus orígens (de Tortosa a Balsareny, i d’aquí a Saint-Jean-Pla-de-Corts) travessem tota Catalunya, ocupant una distància de 350 km i abraçant més del 50% del territori català i del sud-est de França.

Participaven 16 jugadors per categoria, provinents de les quatre seus organitzadores (Sabadell, Sitges, Saint Jean de Corts i Llinars) i d’una participació consolidada de 204 jugadors a les prèvies.

El nostre Club va aconseguir classificar a tres d’ells, l’Alejandro, l’Ariadna i en Noah; amb una gran actuació de l’Alejandro que va quedar campió d’OR a s12 i de Noah segon classificat a s10. Per l’Ariadna no va ser el seu torneig, però l’animem a no oblidar-se que classificar-se ja era difícil; i que l’any vinent ho podrà tornar a tenir al seu abast.

Amb un nivell de competició realment fort que resolia la classificació final desprès de 5 partides, els mallots negres del Calculin d’Or van recaure en:

En els següent links podreu trobar les classificacions finals de cada grup:

http://chess-results.com/tnr448374.aspx?lan=2&art=1&rd=5