C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

CAMPIONS DE SUB12 i TERCERS A SUB18. MOLTES FELICITATS A TOTS! ESPECTACULAR.

CLASSIFICACIONS A CHESS-RESULTS

(Crònica de Joan Antoni, el presi)

DOS GRANS PODIS (CAMPIONS a SUB12 i 3r a SUB18), … I UN AMBIENT FENOMENAL ENTRE ELS 7 MAGNÍFICS EQUIPS.

La nostra actuació va ser molt bona, amb 7 equips presentats en quasi totes les categories. Ens va faltar poder fer un sub10, però només Peona i Peó (amb 11 equips) i Vilafranca (amb 9 equips) van presentar equips a les 6 categories, i més equips que nosaltres.
Es van estrenar als s8 (Noah, Sergi, Pere, Aleix i Jordi) unes quantes famílies que va ser molt engrescador, amb un equip que va anar de menys a més per quedar al mig de la classificació final. Molt meritori!
Els equips B de sub12 i sub18 van donar un aire de Club molt xulo, traslladant molts ànims a tots i totes les participants. En el sub12B (Laura, Alejandro, Iago, Marc i Lledó) tots van puntuar i van fer molt bona competició, amb especial bravura del primer tauler representada per una sub10. Al sub18B (Sara, Gil, Ferran i Núria) es van recuperar jugadors que feia anys que no les tocaven, encara que es van perdre quasi totes, va ser tot un goig veure’ls de nou competint.
Els altres quatre equips restants (sub12, sub14, sub16 i sub18) van arribar a l’última ronda amb aspiracions i lluitant pels podis. Els equips que partien entre els favorits (sub12 i sub18) ho van aconseguir. Fabulós el campionat dels sub12 (Arnau, Aramí, Asier i Arnau), acabant campions, remuntant en l’últim matx contra la Paretana; i mooolt bé els sub18 (Gerard, Pau i Pau), amb aquest 3r lloc, que mai no els reconeixerem prou a aquests xavals que ens han acostumat a guanyar tants premis, que ja ho donem per suposat.
L’equip sub14 (Sergi, Ainhoa, Marc i Roc), amb 2 increïbles sub12 a les seves files, i el sub16 (Gorka, Òscar, Gaby i Tura) fent una pinya entre ells brutal, van ser una grata sorpressa pel seu nivell d’integració com equips i la capacitat de competició que van tenir. Tots dos van per perdre l’última partida, i es van quedar fora del podi, … però si haguessin guanyat, el sub14 hagués quedat subcampió i el sub16 3r classificat.
Les entrenadores, delegades i mares (i els seus respectius masculins) van tenir una actuació tant bona com la dels nostres equips.  Una gran Festa dels escacs per al nostre Club.