C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Campions de sub-12 i Sots-Campions de sub-10

Campions de sub-12 i Sots-Campions de sub-10 al Catalunya per Equips d’Edats 2013

i 3 millors taulers, un 1r tauler per en Gerard Ayats (6 punts de 6), un 2n per a en Sergi Prats (5,5 de 6) i un 3r per a la Sara Las Heras (4,5 de 6).

Felicitats i Felicitats i més Felicitats!!!

llinars

Si comencem per els petits, el sub-8, felicitats també per a les nostres promeses i una expedició formada per 5 jugadors rotatius i comandada per la Laia Las Heras amb un 3,5 de 5 sense folra ni manies. Stela Maria, Glòria Panadés, Ainhoa Casares i Asier Casares agafaven més experiència per a pròximes aventures. Finalment el resultat va correspondre al nivell de força presentat i per tant, bona feina i tots contents.

El Sub-10 es va posicionar en 7è lloc a l’acabar la tercera ronda a 2 punts del líder, que deixava entreveure que el podi aspirava a ser complicat. Un altre 4-0 en la quarta ronda ens col·locava dalt de tot empatats a 11 punts amb el Peona i Peó. El deliri arribava a l’última ronda amb mig punt d’avantatge respecte el Societat Coral Colon i el Ripollet A que quedaven en 2ª i 3ª posició respectivament. El Societat Colon amb un 2-2 amb el Cerdanyola Mataró ens obrien les portes a que el si el Foment no guanyava amb un 4-0 al Peona i Peó, quedàvem nosaltres campions amb la victòria d’en Manel Pont que va acabar primer i en Sergi Prats que ja la portava encarada i semblava suficient.

sub10

Pintava que el Peona i Peó faria un 2-2 però tot va canviar quan el nostre primer tauler, l’Àlex Maria, passava d’una posició a priori guanyadora a una posició de taules. Però la mala sort no va ser aquesta, el Peona i Peó va acabar perdent les 4 partides, única opció perque nosaltres no quedéssim campions, ni mig punt van poder aconseguir els del Guinardó. Al final, Foment i LLinars a 16,5 punts i el desempat en contra. Mala sort. Finalment l’Àlex Maria amb 5 punts de 6, en Sergi Prats amb 5,5 i la Tura Espada, Quim Ayats i Manel Pont aconseguint la meitat dels punts jugats.

El sub -12 A, IMPECABLES!, tots 4 a tota màquina i màquina greixada amb el millor oli i els millors cilindres. Per ser exactes, 4 cilindres, Gerard Ayats, Pau Martín, Sara Las Heras, i en Pau Toquero. 1950 centímetres cúbics de mitja però amb un Turbo ple de cavalls, i no de fusta!. A mig punt del 2n, La Lira, estaven en la penúltima ronda i a 1 punt del tercer, el Figueres i Peona i Peó. Última ronda i definitiva i contra el Figueres que s’ho jugaven tot. La Lira i el Peona i Peó que signaven un 2-2 i el Llinars que feia tremolar al Figueres i li contestava un 3,5 a 0,5 per no deixar respirar ni a possibles miracles de desempats ni similars. Finalment, Campions a 2 punts del segon, La Lira i 2,5 del tercer, el Peona i Peó. IMPRESSIONANT!

sub12

El sub-12 B feia la seva travessía a bord d’un pesquer que va avançar-se finalment a 6 ports des de el primer tret de sortida. De la posició inicial 17 fins a la final onzena classificació. Cal destacar la participació i el retrovament amb els taulers de la Núria Panadés i l’actuació d’en Gil Espada amb 4 punts de 5 possibles. L’Òscar Santiveri i l’Edgar Casas feien un bon campionat per a les seves possibilitats. Els felicitem a tots ells.

En la categoría de sub-14 es sortia amb una bona cilindrada, 1943 cc, però potser ens vam deixar el turbo a casa. No passa res, l’equip es completava amb 2 jugadors sub-12 i per tant aquestes coses també podien tenir el seu pes. El més important es que es va poder portar un equip i fins i tot amb alguna aspiració. Després de la quarta ronda es mantenía la posició 3ª del rànking inicial, però la derrota a la cinquena ronda amb el Peona i Peó per 1-3 ens ho deixava malament de cara a jugar l’última amb el Figueres que va acabar amb un 2,5 a 2,5.

Destacar que en Marc Rosàs no va perdre cap de les 6 partides i la participació de l’Oriol Panadés amb un difícil primer tauler i 2,5 punts, en Guillem Las Heras amb 3 punts i en Gabi Vacas amb dos. Classificació final, vuitents, i a tornar un altre vegada.

Sub-16. El sistema era per Matx com a la categoría de sub-14 i les aspiracions a priori, unes altres. No era fàcil continuar amb els resultats d’anys anteriors, la mitja d’elo tampoc feia preveure un resultat com aquest, la cilindrada no estava gens malament, 2131cc per darrera del Cerdanyola del Vallés amb 2190cc. Provablement el motor ja portava molts kilòmetres i no s’havia fet encara aquelles petites reparacions del dia a dia que fan que no es sentin petits sorolls, etc.

En definitiva, aquell temps per mimar el cotxe o aquell temps per preparar-se una mica més, perque la suspensió s’agafi més en aquells revolts complicats, on en comptes de frenar, el que s’ha de fer és accelerar per a no sortir del voral. Vull animar als nostres 4 jugadors , Laura Martín, Dani Gutiérrez, Marc Arníjas i Andrea Lafuente a no canviar el cotxe, a continuar fent carreres, però mimant-lo i treballant perquè la pròxima cursa sigui amb els resultats dels anys anteriors. Tenim encara un sub-18 per endavant, deixarem que s’escapi?

Felicitats a tots 4 per jugar en una categoría com la sub-16 que el que de ben segur estic, és que de corbes hi han moltes i de rectes potser ni la de sortida. ÀNIMS!
I ÀNIMS TAMBÉ I FELICITATS A TOTS ELS DELEGATS PER LA SEVA TASCA DONANT SUPORT A TOTS ELS JUGADORS I FENT POSIBLE LA LOGÍSTICA DEL CAMPIONAT!
DAVID ROSÀS, FÉLIX TOQUERO, JUANJO MARIA, XAVIER PANADÉS, GABRIEL VACAS, JOSÉ GUTIÉRREZ I
LÁZARO LORENZO DE LA RIVA