C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

gestio@escacsllinars.cat

Campions de ràpides de Catalunya per Equips!

(crònica del presi)

Llinars Campió de Catalunya per equips de partides ràpides de 2ª Divisió.

L’equip format per Josito, Ayats, Laura, Andrea i Alejo aconsegueixen una classificació global excepcional, aconseguint l’11è lloc a la classificació general (amb més de 80 equips participants), i el títol de Campió de Catalunya de Partides Ràpides de 2ª Divisió disputat aquest diumenge 25/09/2016 a la població de Mollet del Vallès.

Per primera vegada a la nostra història (12 anys), a l´última ronda s’ha jugat al primer tauler de competició, contra el potent Sabadell de Divisió d’Honor,  i els nostres joves amb totes les aspiracions a fer el podi absolut, … però ens ha guanyat sense donar-nos opcions, malgrat en alguna partida han patit, i ells han quedat campions de Catalunya i nosaltres hem perdut el podi.
Malgrat aquesta última derrota, ha estat un plaer veure la capacitat de competir dels nostres jugadors i jugadores contra equips més potents, … i s’ha assolit la millor classificació en un Campionat de Catalunya per equips absolut, .. y els millors, i per tant campions de Catalunya, de la 2ª Divisió.
També els nostres “Roquers” han participat en aquest Campionat representant al nostre equip “C”, … i malgrat ells s’han anat amb la sensació d’haver fet un mal campionat, al final han assolit la classificació que el seu rànquing inicial marcava, .., i malgrat els hi podem dir que tenen raó en voler millorar, .. no ho han fet gens malament per no ser jugadors acostumats a jugar en aquest ritme ràpid.
Moltes Felicitats !!