C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Campions de ràpides de Catalunya per Equips!

(crònica del presi)

Llinars Campió de Catalunya per equips de partides ràpides de 2ª Divisió.

L’equip format per Josito, Ayats, Laura, Andrea i Alejo aconsegueixen una classificació global excepcional, aconseguint l’11è lloc a la classificació general (amb més de 80 equips participants), i el títol de Campió de Catalunya de Partides Ràpides de 2ª Divisió disputat aquest diumenge 25/09/2016 a la població de Mollet del Vallès.

Per primera vegada a la nostra història (12 anys), a l´última ronda s’ha jugat al primer tauler de competició, contra el potent Sabadell de Divisió d’Honor,  i els nostres joves amb totes les aspiracions a fer el podi absolut, … però ens ha guanyat sense donar-nos opcions, malgrat en alguna partida han patit, i ells han quedat campions de Catalunya i nosaltres hem perdut el podi.
Malgrat aquesta última derrota, ha estat un plaer veure la capacitat de competir dels nostres jugadors i jugadores contra equips més potents, … i s’ha assolit la millor classificació en un Campionat de Catalunya per equips absolut, .. y els millors, i per tant campions de Catalunya, de la 2ª Divisió.
També els nostres “Roquers” han participat en aquest Campionat representant al nostre equip “C”, … i malgrat ells s’han anat amb la sensació d’haver fet un mal campionat, al final han assolit la classificació que el seu rànquing inicial marcava, .., i malgrat els hi podem dir que tenen raó en voler millorar, .. no ho han fet gens malament per no ser jugadors acostumats a jugar en aquest ritme ràpid.
Moltes Felicitats !!