C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

CAMPIONAT PER EQUIPS ONLINE AMB A, B, C, i D

Enllaç a la classificació al peu de pàgina en LLINARS EN JOC

(Foto-muntatge de Núria)

 

Aquest passat diumenge es va acabar la nostra participació en el Campionat per Equips Online organitzat per la FCdE, que amb 4 equips vam ser el segon Club, desprès de l’Ateneu Colon, que més equips va presentar, d’un total de 64 equips inicials. A més, un d’aquests equips va ser completament femení i que va ser destacat per la pròpia FCdE ( https://escacs.cat/index.php/competicio/escacs-femeni/27143).
 A la iniciativa de la FCdE valia la pena sumar-s’hi, i adaptar-nos a la seva circular. I  en general ha estat una bona experiència per a les/als nostres esportistes, amb totes les circumstàncies que ens envolten. E stem segurs que la FCdE analitzarà adequadament  la dependència que implica dependre de plataformes privades online (en aquest cas, chess24) i sabrà ubicar-les en un futur per cada context de joc i en cada moment.
 
Els nostres quatre equips van saber competir i complir amb les expectatives inicials, millorant les seves classificacions als rànquings inicials dels que partien:
 
 
MOLTES FELICITATS a totes/tots: Alejandro Alvarado, Pau Toquero, Ainhoa Casares, Gorka Parra, Asier Casares, Arnau Sánchez, Arnau Parra, Eric Iborra, Roc Boix, Martí Pareras, Aramí Lobo, Adahara Carrasco, Laura Toquero, Ariadna Carrasco, Carlota Bureu, Andreu Boix, Hilari Sánchez, Noah Molina i Aleix Quincoces. 
 
(Crònica de Joan Antoni)