C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Campionat d’Espanya sub-8 amb Aramí Lobo i Laura Toquero. Una imatge que ho diu tot!

Crònica gentilesa “Família Toquero Gracia”

La representació femenina del Llinars al Campionat d’Espanya per Edats Sots-8 eren les úniques jugadores catalanes en aquesta categoria, l’Arami Lobo i la Laura Toquero, i junt amb les seves famílies van arribar a Salobreña amb la il·lusió del seu primer Campionat d’Espanya. Després del llarg viatge i un matí de piscina comencen les nou rondes, en total 10 jugadors catalans de 105, 4 de primer any i 6 de segon any.

Encara que juguen a escacs per la Laura sembla un joc diferent i no puntua de veritat fins la sisena ronda, no sabem que li passa i ella va buscant algú que li torni la confiança, i “PER FI” el seu entrenador de la Federació Catalana ho aconsegueix, a la sisena ronda recuperem la Laura que coneixem i al final aconsegueix 3,5 punts dels 9. Aquest any no ha pogut ser per la Laura però el proper potser si.

Mentre l’Arami anava fent el seu camí ,ferma i lluitadora, com ha demostrat durant tot aquest any, només li ha faltat rematar algunes jugades que decantessin la partida, però amb un bon joc i amb contundència a les partides guanyades acava amb 3,5 punts, llàstima Arami continua així, estàs fent molt bona feina.

Ha estat dur per tots, però també molt enriquidor, tots els sots-8 anàvem en la mateixa direcció, recolzar l’expedició catalana animant-se els uns als altres, ressaltar com tots els pares saludaven a tots els jugadors catalans abans de cada ronda. I l’entrenador i el delegat de la Federació Catalana, els “Jordi´s” (Morcillo i Lladó) un 10, els dos sempre pendents dels nens i fent pinya amb les famílies.

Sort per les properes representacions del Llinars durant la resta del Campionat.