C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Campionat d’Espanya sub-14

Gerard Ayats 5è classificat d’Espanya sub-14 2015

Pau Toquero 21è classificat i Pau Martín 23è classificat d’Espanya

completen la representació del Club d’Escacs LLinars

MOLTES FELICITATS PER AQUESTS RESULTATS!


Crònica gentilesa de la família Toquero en “Llegiu-ne més…”

AL CAMPIONAT D’ESPANYA PER EDATS SOTS14

ELS JUGADORS GERARD AYATS, PAU TOQUERO I PAU MARTIN FAN 7 PUNTS, 6 PUNTS I 5,5 PUNTS

RESPECTIVAMENT, QUEDANT EL 5, 21 I 23. FELICITATS NOIS!!!

Els sots14 del Llinars Gerard Ayats, Pau Martin i Pau Toquero, han participat al Campionat d’Espanya per Edats i ens han fet vibrar durant totes les rondes fent un Campionat magnífic.

En Gerard i en Pau Martin van començar amb força i autoritat mentre en Pau Toquero es va trobar d’entrada amb emparellaments complicats que li van fer quedar una mica despenjat, encara que després va fer una gran remuntada.

En Pau Martin amb 3 de 3 a les tres primeres rondes, va començar a partir de la quarta ronda a jugar contra fins a quatre jugadors catalans. Encara que va perdre les dues rondes següents es va refer i va agafar forces per guanyar la 6ª i 7ª ronda, però a les ultimes rondes amb catalans no va tenir massa sort i acabava amb 5,5 punts, pot ser un resultat escàs pel bon inici de Campionat que havia tingut, però molt meritori i ocupant la POSICIO 23 a la classificació final. En Pau Martin és com el “Batman” no es veu però sempre hi és.

En Pau Toquero ha anat de menys a més, amb el seu Fide de sortida li toquen jugadors entre els 10 primers del ranking a les primeres rondes, i encara així treu mig punt. Però sense desanimarse i amb 1,5 punts de 4 inicia la remuntada, jugant a un nivell que li ha suposat sumar 120 punts de Fide i fer 4,5 punts de 5 a la recta final del Campionat que acaba amb 6 punts i la POSICIO 21 de la classificació final. Com “Spiderman” ha anat teixint teles d’aranya per progressar.

En Gerard Ayats amb 2,5 punts de 3 a les tres primeres rondes va estar durant tot el Campionat situat als primers llocs de la Classificació i sempre amb opcions al podi, ja que només ha perdut contra el jugador que ha quedat Campió, i la resta de partides sempre ha aconseguit remuntarles o com a mínim fer taules amb el seu rival, per acabar amb 7 punts i una molt merescuda CINQUENA POSICIO a la classificació final.

Com a anècdota en el sorteig del desempat és ell mateix qui fa de mà innocent per escollir el desempat que menys l’afavoria, ja que els altres tres desempats el situaven a podi com a tercer d’Espanya, que farem de vegades la sort juga males passades. Però això no li treu mèrit a l’excel∙lent Campionat que ha jugat, Cinquè o Tercer en Gerard Ayats es com “Superman” un Superjugador.

Les famílies Ayats, Martín i Toquero i la resta de seguidors del Club, que eren molts, com sempre al seu costat, uns a Salobreña i els altres a Barcelona, però tots donant força als jugadors dels Llinars. Amb la resta de participants bon ambient i algun ball a mitjanit, que sempre dona un toc divertit al Campionat. Per últim, agrair als entrenadors Dani Guitierrez per haver recuperat al nostre “gran jugador” Pau Martín i donar les gràcies al Lázaro Lorenzo per la feina feta amb Ayats i la confiança que ha demostrat al Pau Toquero en els moments més difícils, gràcies, gràcies i gràcies. Tot això fa que el Club d’Escacs Llinars sigui un gran club i un exemple per la resta.