C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Campionat de Catalunya d’Escacs d’Edats Memorial García Ilundaín

Campionat de Catalunya d’Escacs Actius d’Edats Memorial García Ilundaín

Gerard Ayats Campiò de la categoria sub-12 i sub-Campionat per Equips i
Sergi Prats 3er classificat en la categoria sub-8. Felicitats a tots!


Crònica:

Aquest passat dissabte 15 de desembre hem tornat a baixar a la capital catalana, els 25 jugadors de l’expediciò del Llinars (qüasi el 9% del total de jugadors del torneig) per a jugar el Campionat de Catalunya d’Escacs Actius d’Edats amb un maratonià dia complert amb 8 rondes. Torneig clàssic dels clàssics al club, com cada any, amb les noves incorporacions i planter del club i fent pinya tots al tren amb il·lusió i ganes de passar un dia excepcional. Aquesta vegada s’afegien nous i prometedors talents com en Manel Pont, Xavier Carbonell, Pau Rubies, Toni García i en Rubén Zancas. Molt bona experiència per a ells per afrontar el repte del 2013.

En general els resultats no van ser els més esperats però cal reconèixer l’esforç de tots i les ganes de jugar a escacs. Puntualitzar la bona actuació d’en Pau i Laura Martín i en Guillem Las Heras al millorar el seus rànkings inicials.

A qui li agradi les matemàtiques recomano seguir llegint!

I per als amants de les matemàtiques i curiositats varies, cal dir que en la classificaciò del tercer i quart lloc del sub-8 és va produir un fet bastant improbable o fora de tot càlcul de probabilitats.

Després de que el quart classificat (en Nico del Peona i peó) s’adonés que els 2 Buchholz estaben empatats, l’ordinador donava novament empat en el tercer Buchholz i novament empat en el desempat per Progressiu i també igualtat en nombre de victòries. Increïble! Cinc desempats igualats! Als dos també els hi agradaba jugar a futbol, i només quedava el sorteig que va evitar l’organització fent sortir a tots dos a recollir el premi i a comprometres a duplicar el trofeu.