C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Assemblea Ordinària de Socis

Aquest passat divendres 31/1/2014 es va cel·lebrar l’Assemblea Ordinària de Socis del nostre Club, amb una assistència curta (16 socis sobre els 67 censats), però molt participativa.
A les 19 h., i en segona convocatòria, el president va obrir l’Assemblea, amb un petit resum de la situació actual del Club i la salut que encara manté, malgrat les dificultats econòmiques per les que ha passat. Va agrair el recolçament de l’Ajuntament de Llinars i de la Federació Catalana d’Escacs en la comprensió de la situació, i especialment als propis socis de l’Entitat que han permès poder fer aquesta dura travessa i que el Club continués viu en els moments més delicats.

Es van remarcar els èxits esportius de la temporada 2013 (mantenir-nos a la 2ª divisió nacional, l’ascens a la categoria preferent de l’equip “C”, sent l’equip més jove que mai no havia assolit aquesta categoria a Catalunya, ser campions de Catalunya per equips a la categoria sub12 i subcampions a la sub10, l’èxit individual d’en Gerard Ayats -campió de Catalunya sub12 i també campió sub12 en semiràpides- , de la Laura Martín – 3ª de Catalunya sub16 i primera fémina, i 3ª d’Espanya femenina-, de l’Àlex Maria -subcampió de Catalunya sub10 en semiràpides, …. i un seguit de més de resultats i participacions destacades.
La bona participació i salut del nostre Open de Primavera, amb quasi 300 participants, i amb el nou format del grup “Calculín”, i la recuperació de l’Open de Tardor. Aquest any 2014 tenim un problema d’encaix de dates, a l’haverse retrassat la Setmana Santa.

Es va pressentar el pressupost per al 2014, comparant-lo amb el gestionat al 2013, així com la situació del deute econòmic important que el Club arrossega; i es va concloure que en uns dos anys, si no sorgeix cap imprevist econòmic gran, el Club quedarà completament sanejat i disposarà d’uns pressupostos que permetran generar marge per poder crèixer novament en activitats i serveis per als socis; marge que actualment s’està utilitzant per anar cobrint aquest deute.
El pressupost 2014 es va aprovar sense cap vot en contra, incloent l’aprovació de quotes per al 2014, que van quedar com s’indiquen:Les quotes de socis i menors s’han, prácticament, mantingut respecte l’any passat, havent quedat en 80 Euros per als socis adults, 50 Euros per menors de 18 anys o socis no jugadors, 25 Euros per al segon fill participant i 0 Euros per al tercer o posteriors fills participants; amb un descompte d’un 15% en la quota per agrupacions familiars.
Aquells socis adults o menors que hagin sol·licitat disposar de fitxa federativa FIDE tindran un increment de 10 Euros sobre aquestes quotes.
També es van aprovar per unanimitat els canvis d’Estatuts propossats, i que seran remessos ara a la Secretaria General de l’Esport.
Especial interès va tenir l’èxit de l’Enrocada de Costelles 2013, que és la nostra festa social, que coincideix amb el final del curs acadèmic, i que aquest any repetiremm als Maristes de Llinars amb el mateix format. Les dates per al 2014 seran al juny, pendent de decidir si diumenge 15/6, 22/6 ó 29/6.
La part de Precs i Preguntes va ser animada, i van sorgir temes com que cal un esforç addicional per augmentar la participació en campionats d’equips, tant de canalla com d’adults, fent especial èmfasis en la part social i integradora que té el nostre esport; així com que s’apropa el nostre 10è aniversari i que ens caldria institucionalitzar-lo de la millor forma possible.
A les 20:45 h es donava per conclosa l’Assemblea.