C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

ARRENCA LA LLIGA CATALANA

Arrenca la Lliga Catalana i fins el 18 de març practicament tots els jugadors del nostre club hauran d’aportar el seu granet de sorra en els 6 equips que representen el club. Un a Primera Divisió amb l’ascens aconseguit el 19 de març de 2017, (aquest any serà el 18 de març!, je, je, je), un altre equip a 1a Categoria, un altre a 2a categoria, a 3a Categoria (el nostre “D”), i dos equips de sub-12. Molta feina a fer i molts quilòmetres també. Molta il·lusió, molta pinya i poc a poc i bona lletra. Sort que només en queden 8 rondes.

EQUIP “D” a PARETS

LLINARS “A” – BANYOLES   8 a 2


VAJA ESTRENA A LA 1ª DIVISIÓ !!

Encara ens freguem els ulls! Si ve és cert que l’equip de Banyoles no ha portat la seva alineació més forta, la igualtat inicial als taulers no feia preveure aquest resultat final. Al davant s’ha jugat amb molta solvència (3,5 de 5), però darrera ho han brodat (4,5 de 5), sense perdre cap partida. No podíem haver estrenat la 1ª Divisió amb més contundència, …. i la il·lusió disparada. Anirem partida a partida, …. i ja veurem on acabem. Fins la setmana que ve, que juguem contra els nostres amics del Maragall.

LLINARS “B” – CALDES DE MONTBUI  4,5 a 3,5

Bon inici guanyant per la mínima. El matí semblava encarar-se amb un 3-0, després amb 3,5 – 0,5 i 3,5 -1,5. Només calia fer un punt de tres. Però dos de les tres partides estaven força complicades per puntuar però la tercera i última en finalitzar no semblava que es pogués escapar el punt. Bé, sabent qui jugava tot podia passar, però aquest cop es va resoldre com pronosticava la situació i així vam aconseguir el primer punt de la temporada.


RIPOLLET – LLINARS “C” 2,5 – 3,5

PARETS – LLINARS “D” 2,5 – 1,5
RIPOLLET SUB12 – LLINARS SUB12   0 -4

LES FRANQUESES SUB12 – LLINARS SUB12  0,5 – 3,5

Un any més comencem la Lliga Catalana i els integrants de l’equip Sub 12 han començat amb força. Avui ens hem traslladat a la seu de l’equip de Les Franqueses i segons l’ordre de forces han participat: Roc Boix, Iago Gayoso, Víctor Losilla i Arnau Pérez amb un resultat 0,5 -3,5.

Ens ho hem passat molt bé i s’ha vist una gran progressió a tots… Bé al Víctor i al seu pare l’han fet aixecar-se per veure als seus companys ja que el seu contrincant no s’ha presentat.

Bé i fins aquí la “Reportera més ditxaratxera”. Rafi Arjona (mare d’Iago)