C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

44 esportistes, 8 equips = TRES CAMPIONS DE CATALUNYA

Èxit de participació (8 equips i 44 esportistes), i tres equips Campions de Catalunya al per Equips d’Edats jugat a Santa Susana.

Àlbum de fotografies

Vam portar equips a les 6 categories que es van obrir, i en dues vam doblar, i un dels equips va ser exclusivament femení!

Ara paciència per llegir-los a tots i totes:

  • Sub8: MARTINEZ DE SARASA BAIGES, ROGER; SASTRE ACAL, LUCAS; SASTRE ACAL, TEO; PUERTO FERNÁNDEZ, ALAN; MAS PEIRIS, ARAN; ANDREU CHAVES, MARC; PUERTO FERNÁNDEZ, IRIS i MAS PEIRIS, SARA.
  • Sub10A: PUERTO FERNÁNDEZ, ELOI; PRESAS GHARBI, RAYAN; SANCHEZ AGUILAR, SERGI; BUCKLEY JULIÀ, JAUME i ZAVREL CANELA, MAX.
  • Sub10B: SOLÉ BROSSA, ORIOL; MAYORGA DÍEZ, ALEIX; ROCA MOLLA, SERGI; MOLINA GIL, KENZO; ANDREU CHAVES, ROC; VIDAL ROCA, PAU i PONSÍ ORTIZ, ENRIC.Sub12: MOLINA GIL, NOAH; CARRASCO GOMEZ, ARIADNA: QUINCOCES HERNANDEZ, ALEIX; SALES ARTIGAS, NIL; PEREZ SANCHEZ, VICTOR; PLA CANALS, JOFRE i IZQUIERDO CANCELLI, MANUEl
  • Sub14A: SANCHEZ AGUILAR, ARNAU; IBORRA POLO, ERIC; BOIX REDORTA, ROC i ROMERO KOVINA, DANIEL.
  • Sub14B (exclusivament femení): LOBO PEREIRA, ARAMI; CARRASCO GOMEZ, ADAHARA; TOQUERO GRACIA, LAURA i ESPADA ESPAÑOL, LLEDO.
  • Sub16: PARRA ORDORICA, ARNAU; CASARES BONALS, AINHOA; ROMEU VILADOT, EMILI i CASARES BONALS, ASIER.
  • Sub18/20: PRATS SAFONT, SERGI; TOQUERO GRACIA, PAU; MARTIN PEREZ, PAU; PARRA ORDORICA, GORKA i GARCIA LOPEZ, FERRAN.

I d’aquests equips, 3 equips Campions de Catalunya, a les categories sub14, sub16 i sub18/20. I com diu la mateixa FCdE:

“El Club d’Escacs Llinars ha estat el club dominador en l’edició del 2021. Els vallesans s’han imposat a les categories sub-20, sub-16 i sub-14, aconseguint un triplet difícilment repetible”

Ja havíem tingut tres podis altres anys…, però mai tres ors; i que la memòria recordi, cap altre equip de Catalunya ho havia arribat a aconseguir.

A aquests èxits, s’han de sumar els reconeixements als millors taulers de:

Emili Romeu (3r tauler sub16)

Asier Casares (4t tauler sub16)

Sergi Prats (1r tauler sub18/20)

I el més gran èxit de tots, veure com les nostres famílies es continuen mobilitzant per gaudir d’aquests campionats, les rialles i sentiments de quasi tots i totes les nouvingudes (que en són moltes!); i veure com el treball de tots els nostres entrenadors i entrenadores té la recompensa d’aquestes rialles i de les ganes de seguir fent escacs; i en especial els que van acompanyar en aquest campionat: en Lluís Comas, l’Alejandro Alvarado, en Roger Saurí i la Núria Español.

També a l’equip arbitral teníem representació, amb la Laura Martín i en Lluís Las Heras, rematant un cap de setmana llarg de presència del nostre Club en tots els fronts!

Crònica del Joan Antoni Pérez