C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

4 dones i 1 home del club de Llinars al CE per parelles mixtes

El club d’escacs Llinars participa en la III edició del Campionat d’Espanya per parelles mixta.

Els nostres representants van ser la Laura Martín jugant amb el Marc Pozanco, sortien de la catorzena posició, l’Ainhoa Casares fent de parella de l’Ivan Cano, a la setzena posició,  l’Aramí Lobo amb el Joan Villa a la vintena posició  i per finalitzar el Jaume Gayoso amb l’Ana Bonals, a la trenta-vuitena posició,  única parella ambdós jugadors eren del mateix club.

El ritme de joc va ser un llampec de 3 minuts més 2 segons per jugada amb 9 rondes per poder gaudir d’aquest torneig.

Un matí ple de diversió, perquè era la primera vegada que aquest torneig se celebrava en terres catalanes i amb moltes ganes de poder alguna de les nostres parelles emportar-se algun dels premis, que tenien un caire nadalenc.

Malauradament, no va ser possible aconseguir aquests premis, la parella formada per la Laura Martin  i el Marc Pozanco va pujar a l’onzena posició amb 10 punts, empatats amb els mateixos punts però a la divuitena posició la parella formada per l’Ainhoa Casares i l’Ivan Cano.

Amb 9 punts i en la vint-i-unena posició la triple campiona d’Espanya l’Aramí Lobo amb el Joan Villa, i amb  4 puntes i a la trenta-novena posició l’única parella mixta formada per dos jugadors del club, el Jaume Gayoso i l’Ana Bonals.