C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

33 participants, 7 equips, 2 podis i 3 millors taulers

El cap de setmana de la castanyada, es va disputar el torneig que més ens agrada en el nostre club per la mainada, el torneig Per equips d’Edats, aquest any tornaríem a Lloret.

Reportatge fotogràfic

Trenta-tres jugadors, nou d’elles eren noies repartides en diferents categories des de la més petita els sub-8 fins a la categoria sub-18.
La categoria sub-8 l’equip estava format pel Víctor Permanyer, la Jasmine, el Marc Andreu i l’Iris. Han jugat contra el Súria, un equip mixt, el Sant Cugat, la Rubinenca, el Gerunda, el Peona i Peó i l’Amposta. Unes partides molt lluitades d’aquests joves esportistes, la seva posició inicial era la desena i van assolir una novena.
Dins la categoria sub-10 teníem l’Alan, el Kenzo, el Roger, i la Sasha, tots ells amb molt poqueta experiència van jugar contra el Castellar, el Vilafranca, el Peona i Peó B, el Turó del Cargol, el Granollers-Canovelles, el Cerdanyola i el Mollerussa. Van acabar igual que van començar, però continuen amb aquesta gran il·lusió de jugar amb els seus companys.
A sub-12 en portàvem dos equips. Un sub-12 A en el qual jugarien el Noah, el Jofre, l’Eloi, el Nil i el Sergi Sánchez. Aquest equip es va enfrontar contra dos equips mixtos, l’Amposta, el Valls, el Granollers-Canovelles, el Gerunda i la Gramanet A, uns forts rivals que van deixar, en segon lloc, l’opció a podi, la balança es va decantar a què obtinguéssim una novena posició.
L’altre equip d’aquesta categoria era el sub-12B i el format pel Max, el Manu, la Noa, l’Inti, l’Enric i el Roc Andreu. Per l’Inti era la seva primera experiència en un torneig, no havia jugat mai i la seva experiència segons ell, va ser fantàstica, tan maca que a l’última partida que va jugar va fer el seu primer puntet. L’equip va tindre rivals com el Peona i Peó A, el Colon Sabadell Chessy, l’Amposta B, la Rubinenca, la Gramanet B i un equip mixt. Van puntuar molt poquet però amb moltes ganes de tornar-se a trobar.
A la categoria sub-14 tindríem a l’Adahara, el Dani, l’Ariadna, l’Aleix i l’Elena. Malauradament, aquesta categoria jugaria juntament amb la del sub-16. Els matxos varen ser contra l’Ateneu Colon, el Vilafranca, el Catalonia-Joviat, el Granollers-Canovelles, la Rubinenca, el Peona i Peó i el Colon Sabadell Chessy. El tercer lloc que el teníem a punt de caramel es va esvair a l’última ronda on es va perdre per la mínima i això va fer que quedéssim cinquens. Obtindrà el millor primer tauler l’Adahara.
Arriben els podis. L’argent per la categoria sub-16, els nostres jugadors eren l’Arnau Parra, l’Arnau Sánchez, l’Asier i el Roc. Els nostres rivals van ser un equip mixt, el Cerdanyola, la Lira, el Colon Sabadell Chessy, un altre equip mixt, l’altra Cerdanyola, i tornem a repetir el Colon Sabadell chessy, en compte perquè la categoria s’havia ajuntat com abans he dit amb els sub-14 i alguns equips eren sub-14. Segons sortíem i segons vam acabar. També obtenen premi al millor escaquer, l’Arnau Sánchez millor segon tauler i el Roc millor quart tauler.
I per acabar tenim la categoria sub-18 que també s’ajuntaria amb la categoria sub-20 i que tornaria a aixecar-se amb l’argent al podi. L’equip era el MC Sergi Prats, L’Aramí i l’Ainhoa, com podreu veure l’equip era el setanta-cinc per cent femení. Els nostres enfrontaments varen ser contra l’Ateneu Colon, el Vilafranca, el Sant Andreu, la Gran Penya Vilanova, l’Amposta, el Peona i Peó i el Cerap Riudoms.
Moltes felicitats a tots els jugadors i als pares pel seu esforç en portar els nostres nens a jugar.

Un pare a les nostres xarxes ens va deixar aquest comentari. Moltes gràcies

Moltes gràcies a l’Asier, l’Arnau, l’Ainhoa, l’Aramí, el Roc, etc. per venir sempre a la foto de grup. Ells són els grans i són els referents de tots aquests nens i nenes. Que vinguin a les fotos de grup demostra el seu compromís amb el club, fa pinya, fa grup, i fa cohesió. Moltíssimes gràcies a tots ells/elles!!