C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

3 victòries, 2 empats i una derrota per a la ronda 4.


CRÒNIQUES DE LA RONDA 4.

CLIQUEU EN LLEGIR-NE MÉS… i LLEGIU MÉS! Guiño

… i repetim titular, ….NO HEM POGUT AMB EL SANT MARTÍ !!

 

LLINARS “A”  – SANT MARTÍ   4,5 a 5,5


Segona derrota seguida i per la mínima, … però aquesta més dolorosa, perquè hem estat lluitant per guanyar el matx, desprès per empatar-lo, … i finalment l’hem perdut!

 

Un equip habitual de la Divisió d’Honor, ara jugant a la 1ª Divisió, i encara més compacte que l’anterior jornada (obrien amb un 2.412 i tancaven amb un 2.114), …. i una jornada de Carnestoltes que mai no ens ha favorit (el primer equip no hem aconseguit guanyar mai en aquesta jornada des que estem a divisions nacionals). En definitiva, … en la majoria de taulers ens treien més de 100 punts d’ELO.

 

Però ja sabem que aquest equip mai a temut a l’ELO dels rivals, i de nou hem estat lluitant per guanyar-nos puntuar. En les últimes tres partides, que lluitàvem per guanyar dues amb peó d’avantatge i més material, però difícils i complicades, no hem pogut materialitzar-los en victòries, havent acabat les dues en taules, i hem perdut la tercera que ja ens era desfavorable. Resumint, al davant hem aconseguit guanyar, més comodament del previst (2 victòries i 3 taules) el matx però, a darrera no ens han donat opcions (2 taules i 3 perdudes), on també la diferència d’ELO es feia més ostensible.

 

Bé, la setmana que ve ens anem a visitar el Congrés, un altre equip clàssic de la categoria, .. amb el que haurem de lluitar de valent per intentar sumar el nostre tercer punt i intentar encarar els següents encontres amb més tranquilitat.

LLINARS “B” – MONTORNÈS   4,5 a 3,5
Per la mínima va aconseguir l’equip “B” guanyar el matx de diumenge. Tots els taulers del Montornès ens guanyaven d’elo menys l’últim. Una promesa sub-8 que difícil li va posar al primer nostre punt aconeguit per en Gabi Vacas. A mida que passava el matí la cosa pintava justa justeta. Varies taules en camí i alguna derrota i alguna victòria. S’aproximava el desenllaç, i quan tothom donava el matx per predut…

Abracadabra, pota de cabra!
Sort? Prestidigitació? Hipnotisme?… O deixarem com un dia en que el “B” o millor dit el tauler número cinc, va EMBLAR la partida i per tant un Matx en que el resultat més just potser hauria sigut un empat.

SANT BOI DE LLUÇANÈS – LLINARS “B”  – MONTORNÈS   3 a 3

BARCELONA “D” – LLINARS “D”   2 a 2

Avui ens ha tocat jugar al centre de Barcelona, en el 1er club d’escacs d’Espanya.

Tenim feina per arribar, la mitja marató envolta el local del club. De manera que deixem el cotxe i anem caminant.
Arribem 10min tard, però tot i així, només trobem un jugador del nostre equip adversari. Com que no són el 50% dels jugadors, no poden començar a jugar. Tura, la nostra segon taulell fa el moviment i esperem….
La Lledó i jo ja sabem que no tenim adversaris, presenten 2 vacants. Ja tenim 2 punts assegurats!!
Arriba l’adversari de la Noemí, i comencen tots a jugar!!
Partides molt igualades que al final es decanten cap a l’equip rival…
La setmana vinent rebrem al Peona i peó a casa, esperem seguir puntuant!
PEONA I PEÓ SUB-12 – LLINARS SUB-12   1 a 3
PARETANA SUB12B – LLINARS SUB-12B   0 a 4
Després d’una gran resaca Carnavalesca, ens hem aixecat per anar a Parets, ens tocava en aquesta quarta ronda jugar contra la Paretana.
Els nostres jugadors d’aquesta setmana i segons ordre de forces han sigut: Arnau Sánchez, Iago Gayoso, Arnau Pérez i en Sergi Oliva. Els dos últims taulers han guanyat d’una manera molt ràpida, el tercer tauler amb una contrincant que semblava encara estar a la rua de carnaval, li ha fet un escac i mat amb Dama i cavall. L’Arnau S. ha anul·lat completament al contrincant i es va rendir tombant el Rei. Així doncs amb un 0-4 ens situem de moment en 3er lloc a 1 punt dels dos primers.
Felicitats equip!
La reportera més ditxaratxera! (Rafi)