sumcab.jpg
garbet_llarg.jpg
vigas_cosme.jpg
Descarregar informació
Estadístiques

Visites avui:39
Visites ahir:120
Visites aquest mes:2495
Visites mes anterior:3426
Visites aquest any:5921
Dia més visitat:22-12
Qui està en línia?
Tenim 18 visitants en línia
Inici

EL CLUB d'ESCACS LLINARS FA HISTÒRIA!!!

GUIXOLENC - LLINARS  3,5 - 6,5  .... i CAMPIONS!! ...

A 1ª DIVISIÓ!!!

A la Foto els 12 integrants de l'equip A: (de esquerra a dreta drets) Martín, Alejo, Oriol, Ayats, Arnijas, Laura, Pawel, el presi, Guillem, (de esquerra a dreta ajupits) Toquero, Andrea i Josito.


FITA HISTÒRICA!! El nostre Club aconsegueix l'ascens a 1ª Divisió Nacional quedant campió del seu grup. No ha estat fàcil, ... i no ha estat tot en les nostres mans. Teniem punts d'informació a tots els partits, ja que semblava que el campionat es decidiria pel desempat.  I així ha anat, ... la victòria més ràpida del nostre equip l'aconseguia Ayats en 20 minuts i ens donava el primer punt, ... però a la vegada se'ns torçaven dues partides als altres primers taulers.

Ens igualaven el partit, per una mica desprès posar-nos 1 a 2 al nostre favor i una mica més tard l'1 a 3;.... però mentre revíem informació dels altres partits i ens desinflàvem una mica al veure que els resultats no ens acompanyaven ..., i que havíem d'aconseguir un 1 a 9, sempre que el Gerunda B guanyés per la mínima; ... però l'evolució de les nostres partides feien quassi impossible aconseguir superar el desempat, així que calia assegurar la victòria i la classificació a la promoció, i desprès esperar el resultat del partit Masnou-Gerunda "B"; que en aquell moment anaven empatats a 1. El nostre partit va evolucionant fins acabar en el 3,5 a 6,5 final;... i al Maresme el Masnou es posa per davant 4,5 a 3,5. La següent mitja hora és difícil d'explicar, ... tots plegats al voltant dels telèfons (18 persones, entre elles un polac i un alemany, jeje), amb el cor bategant a mil per hora cada cop que arribava un whatsApp o sonava un mòbil. Gerunda aconsegueix un nou punt, ... i creixen els nervis, ... per 10 minuts més tard rebre una trucada al telefon del Félix (eren les 14:05 h), ... uns segons eterns mentre s'ajusta l'audífon,... l'emoció no li permet escoltar, ... i .... 5 a 5 !! Esclat d'alegria .. i emocions a flor de pell !! Sóm campions .... i de primera!!

Volem agrair al Masnou el seu esforç, ... que necessitava la victòria per no baixar de categoria, ... i s'ha quedat a les portes. Li dessitgem molta sort l'any vinent i que retornin a la 2ª divisió en la que amb tanta dignitat han competit.

El diumenge que  que ve a jugar la fase final amb els altres tres campions

(COMTAL, CASTELLDEFELS i VALLS), .... i a disfrutar dels partits!!

(Crònica del presi Joan Antoni Pérez)


Reconeix. esportistes
Vídeo 10 Aniversari
Els nostres Sponsors
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 3Photo Title 4Photo Title 5
Els Matins de Tv3
Problema del dia