sumcab.jpg
garbet_llarg.jpg
vigas_cosme.jpg
Descarregar informació
Estadístiques

Visites avui:19
Visites ahir:60
Visites aquest mes:2873
Visites mes anterior:3426
Visites aquest any:6299
Dia més visitat:22-12
Qui està en línia?
Tenim 8 visitants en línia
Inici

BENIDORM 2016

(CRÒNICA DE MONTSE GRACIA)

PAU TOQUERO CAMPIO SUB-16

AL TORNEIG DE NOVES GENERACIONS 2016 DE BENIDORM

Del 8 al 11 de desembre les famílies Toquero i Casares han jugat el Torneig de NNGG del Gran Hotel Bali de Benidorm en les categories de sub-8 (LAURA TOQUERO), sub-10 (ASIER CASARES), sub-12 (AINHOA CASARES) i sub-16 (PAU TOQUERO).

PAU TOQUERO ha quedat campió de la categoria sub-16, havent jugat la categoria sub-14, sub-16 i sub-18 al mateix grup i amb una molt bona partida amb el número 1 del ranquing i campió de la categoria sub-18 que va acabar en taules. Aquesta primera posició li ha fet guanyar la classificació al Campionat d’Espanya 2017. Felicitats Pau.

Per primer cop en aquest torneig es va introduir la copa a la millor femenina, a la que tant l’Ainhoa com la Laura han tingut opció, Ainhoa ha acabat empatada a 4,5 punts amb la primera però tenia pitjor desempat i no ho ha aconseguit i la Laura va jugar l’última ronda amb l’altre jugadora que tenia opcions, però aquest cop no va guanyar i també es va quedar sense copa. L’expedició la va completar l’Asier amb uns meritoris 3,5 punts a la categoria sub-10.

La delegació catalana va ser molt nombrosa i vam estar força distrets durant tots els dies amb la resta de famílies.

Com anècdota l’Ainhoa es va fer de record una foto amb la Sabrina Vega, gran jugadora amb la que va participar en unes simultànies.

Per acabar agrair el recolzament del Josito que ens va acompanyar i va estar pendent dels nostres jugadors per recolzar-los en el que necessitessin.

Reconeix. esportistes
Vídeo 10 Aniversari
Els nostres Sponsors
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 3Photo Title 4Photo Title 5
Els Matins de Tv3
Problema del dia