sumcab.jpg
garbet_llarg.jpg
vigas_cosme.jpg
Descarregar informació
Area socis
Estadístiques

Visites avui:79
Visites ahir:147
Visites aquest mes:2373
Visites mes anterior:3246
Visites aquest any:31012
Dia més visitat:22-12
Qui està en línia?
Tenim 54 visitants en línia
Inici

RONDA 6

LLINARS - TORDERA   4,5 - 5,5

LLINARS - MONTORNÈS 4,5 - 3,5

EL MASNOU SUB12 – LLINARS SUB12 “B” 1 - 3

CERDANYOLA VALLÈS SUB12 - LLINARS SUB12 1,5 - 2,5

CALDES DE MONTBUI "B" - LLINARS "D" 2,5 - 1,5

RUBINENCA "B" - LLINARS "C" 6,5 - 1,5

Nou dia d'escacs i aquesta vegada el nostre gran equip i dic gran, per què ho és, viatgem a Rubí amb l'esperança de treure un bon resultat.

Llegiu-ne més...

 

Ronda 5

LLINARS “C” – VALL DEL TENES 0,5 – 7,5

Nueva oportunidad para demostrar que nuestro equipo es capaz de hacer cosas grandes creando un equipo mezclado entre jugadores muy jovenes y con ganas de progresar,  enfrentarse con el equipo que haga falta,  y jugadores mayores que quieren evolucionar en el rendimiento y resultado del juego.

Buen domingo y sol radiante daban a entender que hoy sería una día especial, pero la realidad hizo fe a los hechos,  el equipo de la Vall del Tenes nos pasó por encima, debemos decir que la diferencia de elo era de 200 puntos elo de diferencia entre los tableros uno por uno y este dato marcó el resultado final de 0,5-7,5 puntos.

El equipo de Llinars estaba compuesto por Abel company, que realizó una partida seria y de gran igualdad, el segundo, tercer y cuarto  tablero estaba formado por Xavier Lobo y José Manuel Lafuente y Òscar Ceruelo, que jugando con rivales de mayor nivel hicieron lo que pudieron y cayeron derrotados con gran facilidad por el gran nivel expuesto del contrincante.

El quinto tablero estaba formado por Javier Gómez, realizó una partida merecedora de la victoria o como mínimo tablas y por pequeños errores que marcan la diferencia acabó perdiendo el encuentro. El sexto tablero lo componía Lluís Las Heras, que como la gran mayoría de jugadores hizo lo que pudo y puso su esfuerzo para intentar puntuar pero también acabó perdiendo.  En el séptimo tablero jugaba David Company, debemos felicitarle por hacer el único medio punto que realizó el equipo y jugando con un rival de mayor nivel, este nos demuestra que estos chavales con ganas y esfuerzo pueden aportar mucho al equipo, y por último, Riveros jugó su segunda partida como federado y esta vez se declinó el punto para el equipo contrario, debiendo decir que su partida fue igualada y muy disputada.

Al final debemos decir que la Vall del Tenes fue mucho rival para el Llinars "C", pero nos llevamos el buen sabor de boca de que,  a nuestro equipo las derrotas nos hace crecer y pensar en mejorar en un futuro. De aquí dar las gracias a todos los jugadores por no perder el ánimo y valorar todo el esfuerzo que hacen por representar a nuestra entidad CLUB D´ESCACS LLINARS.

Ánimos que estamos a la mitad de la liga...........

(Crónica de Xavier Lobo)

Llegiu-ne més...

 

LLIGA CATALANA RONDA 4

LES FRANQUESES - LLINARS “C”- 6,5 – 1,5

Bon dia a tots, aquest diumenge el LLinars s´enfrontava al Club Escacs de les Franqueses, rival en un principi molt superior a nosaltres amb diferències molt considerables als tres primers taulers, entre 200-150 punts de elo. Respecte els taulers restants, les diferències eren de igualtat o amb petita diferència als últims taulers a favor de les Franqueses. El nivell de joc realitzat va ser molt alt, inclús un soci i jugador de les franqueses ens va comentar si veniem reforçats amb l´equip "B".

L´equip representat per en Sergi Collazo, Abel Company, Oscar Ridao, Xavier Lobo, Òscar Ceruelo, David Company, Núria Panadés i per últim en Marc Collazo. Un altre vegada l´equip estaba format per 4 adults i quatre joves promeses. Davant de tot, l´encontre a mig matí se’ns va possar amb un resultat de 3,5 a 0,5 punts.  L´Òscar Ceruelo, Núria Panadés i Marc collazo perden les seves partides respectivament i en David Company fa taules molt ben lluitades. S´ha de dir que els nostres joves jugadors van tindre les seves opcions de guanyar, però aquesta vegada no va caure el resultat al nostre favor. Al cap de mitja hora l´Òscar Ridao obtè taules per repetició i ens situem 4 a 1 punt, l´encontre practicament es decantava per les Franqueses. Una mica més tard en Sergi Collazo perd la seva partida al primer tauler amb diferència de elo de 300 punts respecte el seu jugador, a partir d´aquí les Franquses s´imposa el matx 5 a 1 punts. Encara quedaven 2 partides per acabar i les posicions eren molt igualades fins que l´Abel Company obté taules i en Xavier Lobo amb una partida  molt disputada acaba perdent, arribant el resultat final de 6,5 a 1,5 punts.

Tinc que dir que el resultat no demostre un altre vegada el nivell de joc despleglat, tenim que reconèixer que aquesta vegada els nostres joves promeses no van poder demostrar tot allò que saben fer, els tenim que dir que continuin així, que els necessitem molt i són el nostre futur, ànims i a mirar sempre a munt.

Respecte els Rocker´s, felicitar-los pel seu eforç i exemple que ofereixen als nostres joves, demostrant que l´edat no és un problema per jugar i sobre tot amb bon nivell.

Esperem que la pròxima jornada tinguem un resultat més adequat a l´esforç que estem demostrant. Felicitats a tots.


(Crònica de Xavier Lobo)

Llegiu-ne més...

 

CRÒNIQUES RONDA 3


CRÒNIQUES DE LA LLIGA CATALANA. R3.


RUBINENCA - LLINARS   3 - 7 (Gràcies Guillem!)

La part més emocionant del matx la vam tenir el dissabte al vespre, quan dos dels nostres jugadors queien fulminats malalts cara al diumenge. Un quedava cobert pel "presi", ... i per l'altre havíem de recòrrer al dia de Festa que s'havia demanat en Guillem per celebrar el seu cumple;... i desde Barcelona, sense hores de dormir, l'acompanyava Pawel  a disputar aquest encontre. Els punts han anat caient un darrera l'altra al nostre favor, algun amb una miqueta de sort, però en cap moment ha perillat el matx. Felicitats a tots per la victòria, ... i especialment a Guillem per la seva generositat! La setmana que ve a casa contra El Masnou.

(Crònica de Joan Antoni)

Llegiu-ne més...

 

FINALITZA EL SUB10 i SUB12 DE PROMOCIÓ

Finalitza el torneig de Promoció de sub-10 i sub-12 a Montornés del Vallés aquest passat 4 de febrer amb l'actuació dels nostres representants i germans Pascual.

L'Ana a sub-10 i l'Arnau a sub-12 amb les seves medalles i per l'Arnau Pascual la posibilitat de poder anar a una jornada matinal de tecnificació de 3 a 4 hores de durada.

Moltes felicitats!


 

<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Reconeix. esportistes
Vídeo 10 Aniversari
Els nostres Sponsors
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 3Photo Title 4Photo Title 5
ELO
Els Matins de Tv3
Problema del dia