sumcab.jpg
garbet_llarg.jpg
vigas_cosme.jpg
Descarregar informació
Area socis
Estadístiques

Visites avui:87
Visites ahir:84
Visites aquest mes:1844
Visites mes anterior:2402
Visites aquest any:24491
Dia més visitat:22-12
Qui està en línia?
Tenim 20 visitants en línia
Inici

LLIGA CATALANA RONDA 4

LES FRANQUESES - LLINARS “C”- 6,5 – 1,5

Bon dia a tots, aquest diumenge el LLinars s´enfrontava al Club Escacs de les Franqueses, rival en un principi molt superior a nosaltres amb diferències molt considerables als tres primers taulers, entre 200-150 punts de elo. Respecte els taulers restants, les diferències eren de igualtat o amb petita diferència als últims taulers a favor de les Franqueses. El nivell de joc realitzat va ser molt alt, inclús un soci i jugador de les franqueses ens va comentar si veniem reforçats amb l´equip "B".

L´equip representat per en Sergi Collazo, Abel Company, Oscar Ridao, Xavier Lobo, Òscar Ceruelo, David Company, Núria Panadés i per últim en Marc Collazo. Un altre vegada l´equip estaba format per 4 adults i quatre joves promeses. Davant de tot, l´encontre a mig matí se’ns va possar amb un resultat de 3,5 a 0,5 punts.  L´Òscar Ceruelo, Núria Panadés i Marc collazo perden les seves partides respectivament i en David Company fa taules molt ben lluitades. S´ha de dir que els nostres joves jugadors van tindre les seves opcions de guanyar, però aquesta vegada no va caure el resultat al nostre favor. Al cap de mitja hora l´Òscar Ridao obtè taules per repetició i ens situem 4 a 1 punt, l´encontre practicament es decantava per les Franqueses. Una mica més tard en Sergi Collazo perd la seva partida al primer tauler amb diferència de elo de 300 punts respecte el seu jugador, a partir d´aquí les Franquses s´imposa el matx 5 a 1 punts. Encara quedaven 2 partides per acabar i les posicions eren molt igualades fins que l´Abel Company obté taules i en Xavier Lobo amb una partida  molt disputada acaba perdent, arribant el resultat final de 6,5 a 1,5 punts.

Tinc que dir que el resultat no demostre un altre vegada el nivell de joc despleglat, tenim que reconèixer que aquesta vegada els nostres joves promeses no van poder demostrar tot allò que saben fer, els tenim que dir que continuin així, que els necessitem molt i són el nostre futur, ànims i a mirar sempre a munt.

Respecte els Rocker´s, felicitar-los pel seu eforç i exemple que ofereixen als nostres joves, demostrant que l´edat no és un problema per jugar i sobre tot amb bon nivell.

Esperem que la pròxima jornada tinguem un resultat més adequat a l´esforç que estem demostrant. Felicitats a tots.


(Crònica de Xavier Lobo)

Llegiu-ne més...

 

CRÒNIQUES RONDA 3


CRÒNIQUES DE LA LLIGA CATALANA. R3.


RUBINENCA - LLINARS   3 - 7 (Gràcies Guillem!)

La part més emocionant del matx la vam tenir el dissabte al vespre, quan dos dels nostres jugadors queien fulminats malalts cara al diumenge. Un quedava cobert pel "presi", ... i per l'altre havíem de recòrrer al dia de Festa que s'havia demanat en Guillem per celebrar el seu cumple;... i desde Barcelona, sense hores de dormir, l'acompanyava Pawel  a disputar aquest encontre. Els punts han anat caient un darrera l'altra al nostre favor, algun amb una miqueta de sort, però en cap moment ha perillat el matx. Felicitats a tots per la victòria, ... i especialment a Guillem per la seva generositat! La setmana que ve a casa contra El Masnou.

(Crònica de Joan Antoni)

Llegiu-ne més...

 

FINALITZA EL SUB10 i SUB12 DE PROMOCIÓ

Finalitza el torneig de Promoció de sub-10 i sub-12 a Montornés del Vallés aquest passat 4 de febrer amb l'actuació dels nostres representants i germans Pascual.

L'Ana a sub-10 i l'Arnau a sub-12 amb les seves medalles i per l'Arnau Pascual la posibilitat de poder anar a una jornada matinal de tecnificació de 3 a 4 hores de durada.

Moltes felicitats!


 

LLIGA CATALANA RONDA 2.

PAU TOQUERO SALVA L'EQUIP "A" amb dos peons de menys...

Les 13.31h amb tota la responsabilitat per empatar el matx. Quedaven 12 minuts per signar les taules i el 5-5.


CRÒNIQUES


LLINARS - PLATJA D'ARO   5 - 5

Emocionant empat amb un dels equips candidats a pujar de categoria. A l'alineació, d'entrada, es presentaven amb  3 taulers per sobre de 2400 (un d'ells GM) i el 4t quasi;... i a partir del 5è fins el 10è igualtat complerta, quasi sorprenent. Malgrat la diferència de punts en contra, no hem tingut massa sort en aquests primers taulers i ens han guanyat en tots (coneixent els nostres esportistes estem segurs que això no ens tornarà a passar aquesta temporada); ... però el tenir aquests campions nostres endavant fa que els nostres joves de darrera pugin desplegar tot els seu joc sense complexes, i tornar-los un 5-1 que ha permés empatar, en una emocionant última partida on Toquero ha defensat un final de 2 peons en contra amb àlfils de diferent color. Felicitats a tots per l'empat ! La setmana que ve a fora contra la Rubinenca.

(Crònica de Joan Antoni)

LLINARS "B" - LA PARETANA "B" 7,5-0,5

Aquesta setmana hem patit poc ja que a les 11.00h ja teníem el marcador amb un 3-0 i es que en Lafuente molt ràpid i Los Prats tot seguit (per una vegada han acabat dels primers...), encaraven el matx i finalment només s'ha cedit 0,5 puntet de l'Esteve que s'enfrontava amb un jove jugador promesa de la Paretana, l'Aleix Miró.

(Crònica d'en Gerard Prats)

TONA – LLINARS "C" 8-0

Si només valoréssim el resultat hauríem de qualificar aquesta jornada de desastrosa. La realitat és que no perdem la il·lusió de jugar diumenge a diumenge. És un èxit tenir una colla de nens/es i joves que lluiten com els adults pel nostre club. Cal felicitar també els companys del Tona.

(Crònica de l'Abel Company)

CERDANYOLA VALLÈS "D" – LLINARS "D" 2-2

Diumenge 29, amb 5º de temperatura i amb una boira que no es veia quasi res, l'equip D es presentava a Cerdanyola. L'equip erem la Glòria, la Tura, la Judith i l'Ana. Després de la devallada de l'anterior setmana, aquí vam gaudir de les partides de llarga durada. Marxavem cap a casa contentes d'haver assolit un 2-2. Pròxim diumenge més.

(Crònica de l'Ana Bonals)

MOLLET SUB12 PREFERENT - LLINARS SUB12 PREFERENT 2-2

La segunda ronda de la Liga y los pequeños del club sub12 nos hemos desplazado a Mollet. Aparentemente un matx igualado pero sobre la hora de partidas nos hemos puesto con 2-0 en contra y muy bien luchado por parte de nuestros niños. A la media hora después Marc Collazo ponía la emoción en el matx ganando su partida (2-1) después de haber rechazado las tablas que su rival le pidió con todos los tableros en juego. Finalmente a las dos horas de juego Sergio ganaba su partida poniendo el empate (2-2). Muchas felicidades a los niños. Bravo!

(Crònica de Javi Gómez)

MALGRAT SUB12 - LLINARS SUB12 "B" 0,5 - 3,5

Semblava que el club d'Escacs Malgrat hagués desaparegut del mapa..., després de trobar-lo al fons d'una tètrica sala mig abandonada...., els nostres joves jugadors, s'enfrontaven a un nou repte,... taulells sense lletres ni números, però tot i així han aconseguit treure 3 punts i mig als seus rivals. La incompareixença del primer taulell i el ràpid punt de l'Arnau Sánchez al segon, ha fet que el tercer i quart taulell es posessin les piles per aconseguir puntuar. La Lledó després de patir molt ho ha aconseguit, el Víctor al quart taulell ha pogut aconseguir unes taules. Molt bon resultat pel nostre equip més novell !!

(Crònica de la Núria Español) 

1a RONDA LLIGA CATALANA

SANTA EUGÈNIA - LLINARS "A" 4,5 - 5,5

La victòria que es presuposava al nostre favor, ens ha costat molt aconseguir-la. Malgrat tenir avantatges en diferents partides, no en totes s'han pogut materialitzar, .... i al final encara ens podríem haver endut algun ensurt més. L'equip s'ha comportat bé en els taulers de darrera, on s'ha definit la victòria final, ... Feia més d'una temporada que per darrera no guanyàvem, i això podria ser un bon símptoma. La setmana que ve contra el Platja d'Aro a casa.  (Crònica de Joan Antoni)

RIPOLLET - LLINARS "B" 4,5 - 3,5

Dues taules relativament ràpides i dues derrotes seguides ens deixaven costa amunt el matx amb un 3-1. LLavors va arribar la victòria de l'Esteve Giró i l'abandonament de l'Òscar Ridao en front un tauler estranger amb 1.700 suposadament de camuflatge submarí. 4-2. Quedaven els Prats, el pare va resoldre i el petit que de poder tenir ventatja de 1,49 a la jugada 33 va quedar igualada sense poder forçar amb un final de dames i torres a la jugada 45 que va acabar amb taules per repetició. Llàstima de poder acariciar l'empat, però amb això es va quedar. De fet, el dia no acompanyava gaire i probablement la pluja va tenir la culpa de tot ja que jugàvem a fora de casa. (Crònica de Gerard Prats)

LLINARS "C" - CALLDETENES VIC "B" 3-5

Punxades dels tres primers taulers, dues taules i victòries de l'Òscar Ceruelo i Javier Gómez, insuficients per no puntuar la primera jornada de la Lliga. 

LLINARS "D" - BADIA "C" 1-3

Tres dels quatre equips que venien a casa han arribat tard, a les 9:30h només hi havia el Badia sub12 preferent que jugava amb el nostre sub12 preferent. Al cap de poc han arribat el Calldetenes "B", i després han els jugadors del Badia "C". Els últims, i gairebé fora de temps, han estat els jugadors del Sant Adrià del nostre recent estrenat sub 12B.

Tot hi presentar quasi el mateix equip que tan bé ho va fer diumenge passat a la Copa Catalana, aquest cop, les nostres jugadores no han estat tan encertades. Els taulells del mig són els que aparentment ho tenien més bé per guanyar, però finalment només la Judit ha pogut fer el punt de l'honor. Esperem que la setmana vinent a Cerdanyola del Vallès puguem millorar el resultat!! (Crònica de Núria Español)


LLINARS SUB12 PREFERENT - BADIA SUB12 PREFERENT 1,5-2,5

Els nostres petits del club dins d'un plujòs diumenge van donar el tret de sortida a la lliga. Amb els nervis del moment van començar les partides puntualment a les 9.30h. Les partides van anant esglaonadament acaban. En Miquel va guanyar, Aramí unes tables amb molta il-lussió i encara que van lluitar moltíssim l'Arnau i el Sergio, no van tenir premi en el resultat. Tots dos van perdre. Decebuts però amb ganes de continuar jugant amb la lliçó apressa. Tornarem el proper diumenge. (Crònica d'Ana Bonals)


LLINARS SUB12 "B" - SANT ADRIÀ SUB12 2

Aquí la reportera més ditxaratxera del equip sub12 "B"... El nostre rival es va presentar quan havien passat 57 minuts del temps... Pobres, s'havien perdut. Els nostres jugadors/es: Iago, Lledó, Arnau P. i Ízan van jugar una mica ràpid però al final es va aconseguir un 2-2. (Crònica de Rafi Arjona)
 

<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Reconeix. esportistes
Vídeo 10 Aniversari
Els nostres Sponsors
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 3Photo Title 4Photo Title 5
ELO
Els Matins de Tv3
Problema del dia