open_calculin_2019.jpg

CRÒNIQUES DEL SUB12 A LA LLIGA CATALANA


CLIQUEU EN LLEGIR-NE MÉS PER PODER VEURE COM HA ESTAT LES PRIMERES 4 RONDES


Acabem les vacances de nadal i comencem de nou la lliga amb  moltes ganes i molta il-lusió.

La primera ronda del diumenge dia 21 de gener fem una excursió a casa dels nostres amics del Club d'escacs Ripollet. A l'equip Asier, Aramí, Marc Collazo i la Laura Toquero. Van tindre un enfrontament bastant ràpid, esglaonadament els punts van anar d'un en un al nostre favor. Asier el primer, segona l'Aramí, tercer en Marc i en quart lloc la més patufa de l'equip la Laura. Varem tornar a casa amb un 0-4. Un cop acabat el matx va haber-hi temps perque anèssin a fer un petit partidet entre els nostres jugadors i els del Ripollet.

Diumenge dia 28 ens visiten a casa nostre el Badia. Aquí el nostre equip estava format per l'Arnau Sánchez, defensant el primer tauler, el Marc Collazo defensant el segon tauler, la patufeta Laura Topuero en el tercer lloc , i s'estrenava en l'equip en Roc.

El primer en assolir la victòria va ser en Marc Collazo, seguidament de l'Arnau Sánchez, en Roc va tindre una deballada, i va perdre la seva partida i les taules molt molt lluitades de la Laura Toquero, finalitzaven el matx amb un 2 1/2 a 1 1/2.

El 04 de febrer vam tindre jornada de descans per els nostres jugadors, per agafar forces per el seguent enfrontament, que seria a casa del nostre rival Peona i Peó.


Cròniques d'Ana Bonals


Diumenge 11 de febrer amb la resaca dels carnestoltes ens aproximem a casa del nostre rival però amic Peona i Peó.


Hoy nos ha tocado batirnos con un club de solera, Peona i Peó,un matx que no siempre ha estado a nuestro favor.

Gracias a la experiencia de nuestros jugadores de los primeros tableros  de Asier y Aramí hemos podido ganar no sin una fuerte oposición, los dos primeros puntos.

En el tercer tablero no hemos tenido tanta suerte pero sabemos del trabajo y esfuerzo de nuestro jugador Marc Collazo que habitualmente nos aporta puntos, esfuerzo, solidez y buen hacer.

El cuarto tablero estaba formado por la benjamina del club Laura Toquero, la qual nos ha sorprendido con un juego muy sólido y com mucha seriedad y maestria. Nos ha dado otro puntito.

Nos vamos a casa con un merecido 1-3.

Se despide un padre que se le cae la baba viendo jugar a estos futuros campeones.


Javier Casares

Els nostres Sponsors
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 3Photo Title 4Photo Title 5
Vídeo 10 Aniversari
Vídeo 2018-2019
T. Llinars-França-Andorra
Problema del dia