open_calculin_2019.jpg

RONDA DOS A LA LLIGA i L'EQUIP "A" SOMIANT!


... i CONTINUEM TREIENT-LI "GUSTILLO" A LA 1ª DIVISIÓ !!

 

LLINARS "A" - MARAGALL   6 a 4

 

Aquesta era una de les partides que teníem marcades al calendari com a "important", atenent la igualtat que hi ha entre els dos equips. Igualtat que ha estat la tònica de tot el matx. Els punts s'han repetit equitativament entre els de davant i els de darrera;... amb 4 taules als taulers centrals, ... que s'està tornant la zona més rocosa d'aquest equip. Hem estat jugant durant gran part del matí amb el resultat en contra, i que hem anant remontant fins l'empat a 4;... moment en què les dues partides que ens quedaven estaven guanyades; i acabaven definint el resultat final.

 

Ja acumulem dues victòries (de 2, jeje) que ens fa estar a tots molt il·lusionats, ... i continuarem anant partit a partit. La setmana que ve, a jugar contra els nostres amics del Gramanet, on estrenarem el seu nou local.LLINARS "B" - CARDEDEU  3,5 - 4,5

Aquest diumenge no vam poder puntuar amb el derbi regional, els nostres veïns i amics del Cardedeu. Empat a 3,5 abans de finalitzar l'última partida, però no va poder ser. Felicitar al Cardedeu i animar al "B" que amb els resultats que hi han, anem en 4a posició a un punt del Cardedeu que és l'únic equip que ha guanyat els dos encontres. Per tant, tot acaba de començar i tot pot ser possible. Ànims per anar a visitar aquesta setmana al Sant Boi de LLuçanès.

SABADELL - LLINARS "C" 3 - 3

CONGRÉS - LLINARS "D" 4 - 0

VACANT - LLINARS SUB-12 0 - 4

El Vacant no es va presentar a casa i el LLinars que va guanyar comodament sense despentinar-se. (Je, je, je)

TARADELL - LLINARS SUB-12B 0 - 4

Avui ha sigut un dia intens, ens hem aixecat molt d'hora ja que teníem que desplaçar-nos fins a Taradell. Els nostres jugadors i segons ordre de forces han sigut: Arnau Sánchez, Roc Boix, Iago Gayoso i el debutant en la lliga en Sergi Oliva.
No han donat tregua al contrincant, amb una gran qualitat i en 1h i 15 minuts han guanyat per un 0-4.
Felicitats equip i molt especialment al Sergi en el seu debut.
Rafi Arjona (la Reportera "aniversera")

Els nostres Sponsors
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 3Photo Title 4Photo Title 5
Vídeo 10 Aniversari
Vídeo 2018-2019
T. Llinars-França-Andorra
Problema del dia