En Pau Martín i en Pau Toquero fent pinya i costat al campió, en Gerard Ayats, durant la competició i abans de guanyar l'última ronda i pujar al Podi més alt.

Els Pau's també vam ser-hi amb en Gerard!

(Crònica dels Pau's)

Fotografia amb la copa del Campió al mateix hotel de Salobreña. Davant la piscina.

Després de 2 anys quedant-se a les portes amb una quarta plaça i una segona plaça respectivament, enguany en Gerard va aconseguir arribar fins a la part més alta del podi.

Encara que al Gerard li va anar mot bé el torneig a nosaltres, els Pau's, no tant bé, ja que vam acabar la competició amb 4,5 punts en Martín i 5 punts en Toquero. No vam tenir bons resultats, però ens ho vam passar molt bé amb la nostra llibertat i vam donar molt recolzament moral al Gerard per a que finalment acabés guanyant el campionat.

En Gerard va començar el torneig amb 3/4 fent dues taules a la ronda 3 i 4, on com be va dir ell en una de les partides: “sort que ha repetit perquè estava molt malament”. Va aconseguir arribar a la segona jornada de descans amb 5/6, demostrant el gran nivell de forma que tenia. Les ultimes tres rondes va fer 2,5/3 guanyant a rivals directes al podi com el 3er classificat i a la ultima ronda guanyant al seu rival directe, el català, Héctor Sama.

Una de les anècdotes es que la nit abans d’enfrontar-se a l’Hèctor estàvem els tres de Llinars a una habitació ajudant a preparar al Gerard, on es va passar 30 min repassant la mateixa posició ja que no sabia que jugar, però una cosa clara si que la tenia clara i es que guanyaria i seria el campió d’Espanya.

I així va ser, finalment amb 7,5/9 es va col·locar al primer lloc en solitari proclamant-se el millor jugador sub-16 d’Espanya.

Quan vam anar a la entrega de premis el Gerard estava molt nerviós i ell no sabia perquè però no volia sortir a agafar la copa però se’n va empassar els nervis i va sortir a agafar el premi com tot un campió.

Una curiositat ha estat que el campió i el sub-campió compartien habitació, i creiem que la clau del seu èxit va ser que s'ho van passar molt bé sortint bastant, deixant la pressió pels altres.


Els nostres Sponsors
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 3Photo Title 4Photo Title 5
Vídeo 10 Aniversari
Gerard A. Campió Espanya cadet 2017
T. Llinars-França-Andorra
Reconeixement 2017
Reconeixement 2016
Els Matins de Tv3
Problema del dia