VIII Open de LLinars i II Obert Calculín

Finalitzat el VIII Open de LLinars i II Obert Calculín, aquests han sigut els guanyadors:

En el Calculín, el Campió o millor dit, la Campiona absoluta, ha sigut per la Neri Ruiz del Cerdanyola del Vallès, en 2n lloc per en Damian Nuñez de la Paretana i el 3r classificat per l'Aleix Fernández del Cerdanyola Mataró. El millor classificat local ha sigut per en Jan Rovirosa. En el per Equips, el millor ha sigut el Cerdanyola del Vallès seguit del Ripollet i el Terrassa.

En el grup B el Campió ha estat en Joan Francas del Sant Boi de LLuçanès, el 2n lloc per l'Oriol González del Cerdanyola Mataró i el 3r classificat per l'Alfonso Pérez del Figueres. El millor local per en Pau Toquero. En el per Equips, el primer classificat el Figueres, 2ª posició per el Cerdanyola Mataró i en 3r lloc el LLinars.

En el grup A el podi ha quedat repartit amb el Campionat per en Cristian Fernández del Mollet, Julio Antonio Hernando i Antonio García del Granollers-Canovelles. El millor local classificat i en 6a posició per la Laura Martín. En el per Equips, el Campió ha sigut el Cerdanyola del Vallès seguit del Llinars i el Granollers-Canovelles.

A tots els classificats, premiats i participants, felicitats per confiar amb el Club Escacs LLinars.

 

img-20140622-wa0002

foto3288
foto3299

Darrera actualització ( dilluns, 23 de juny de 2014 09:19 )

Els nostres Sponsors 2019
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 3Photo Title 4Photo Title 5
Aramí Lobo i altres Reconeixements
Temp. 2018-2019
Temp. 2017-2018
T. Llinars-França-Andorra
Vídeo 10 Aniversari
Problema del dia